YouTube kanaal mensen met een beperking | Geld inzamelen
 
 

YouTube kanaal mensen met een beperking

Voor iedereen met een beperking

Wij willen samen voor mensen met een beperking die in een hoekje worden geduwd bij vele site's een ook een kanaal geven van knutselen tot buitenspel en andere dingen juist wel doen aan gezien we bijde beperkt zijn diy  Mickey  heeft een geestelijke beperking en diy women een lichamelijke beperking. wat hebben we nodig 1 goede camera en geluid en licht en geld voor spullen voor het kanaal het is voor kinderen die kunnen kleuren  tot volwassenen die oud zijn het is dus voor alle leeftijden wie o wie wilt ons helpen er mee wij willen mensen met een beperking ook leren dingen te maken en dingen te doen.

Diy mike heeft dan Door ze vroegere leukemie een hersenbloeding beschadiging op gelopen Door ze hart.

Diy women heeft een lichamelijke beperking Door fmf en pas ze heeft OOK een soort van reuma dus kan goed testen hoe wat waar.

Dit willen wij graag terug doen voor de maatschappij aangezien diy women er mee kwam we hebben als eerste een goede camera nodig die we gebruiken voor het filmen en dan geluid en het licht een licht box en spullen om te knutselen voor de video's die wij voor jong en oud komt dan ik hoop dat mensen ons willen helpen Dank u al vast wij zullen alles goed besteden en ook de donaties bedanken in een langere video met ons voor te stellen. Wij kunnen nu nog niet opnemen aangezien we geen camera hebben 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.