Woningruil

Woningruil | Geld inzamelen
 
 

Lieve mensen,

Een nieuwe start.

Ik zal jullie mijn hele levensloop besparen, want dat is verleden tijd en we willen graag vooruit kijken.

Maar de laatste anderhalf jaar ga ik wel in een notendop uitleggen. Een scheiding, corona, ach.... dingen waar veel mensen mee te maken hadden en hebben.

Helaas kreeg ik in augustus 2020 de diagnose acute leukemie. Dit leidde tot een aantal langdurige ziekenhuisopnames met chemo en stamceltransplantatie. Gelukkig gaat het tot dusverre redelijk goed en zijn de vooruitzichten positief. 

Dit heeft wel een impact gehad op ons en onze spaarcentjes. 

Wij wonen in Rotterdam Zuid en mijn zoon van 13 vereenzaamd hier een beetje, daar zijn school, sport en vriendjes (en mijn vrijwilligerswerk) zich in Capelle ad IJssel bevinden. 

Nu kunnen we woningruil doen, maar helaas zit er een overname vast aan de ruil. Met wat hulp en schrapen heb ik het meeste bij elkaar kunnen krijgen. Maar dat laatste deel wil nog niet lukken. Toen adviseerde een goede vriendin van me om het via crowdfunding te proberen. Dus hierbij mijn poging om deze nieuwe start voor mijn zoon en mij te realiseren. 

Alvast bedankt voor jullie hulp.

 

Ps. Wellicht is het een leuk idee om (als de ruil lukt) kennis te maken en u te bedanken met een bbq in het nieuwe huis.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.