Woning voor José manuel

Woning voor José manuel | Geld inzamelen
 
 
Woning

Heey allemaal,

 

Mijn naam is Tamara. Ik doe deze doneeractie voor mijn neefje, Jose Manuel Woont momenteel al 13 jaar in Zaragoza Spanje. Hij woonde met zijn mama en is 25 jaar. Hij zoekt al van zijn 21jaar werk maar ze proffiteren er elke keer van. Hij heeft al een aantal keer proef moeten doen voor een maand of twee onbetaald en dan zeggen ze dat ze hem helaas niet kunnen aannemen of ze nemen hem aan betaald dan waarvan dat hij daarna de centjes niet van terug ziet. José Manuel woonde eerst met zijn mama maar 10 jaar geleden was ze terminaal en 5 november is ze aan kanker gestorven. 

Mijn neefje heeft in Spanje niemand. Ik zal zijn levensverhaaltje kort vertellen en dan zullen jullie het begrijpen. 

Jose woonde hier met zijn mama en zus. Toen hij 3 jaar was liet zijn papa hen in de steek. Hij mishandelde mijn tante als hij dronken was voor de kinderen waardoor dat mijn neefje al herinneringen heeft van kleins. Toen zijn papa weg ging werd zijn oudere zuster wat rebels op latere leeftijd begon ze aan de drugs en pakte mijn tante een vriendschap van haar binnen die aan de drugs jong. Waardoor mijn tante door al de problemen er ook aan begon. Mijn neef werd toen ook rebels en ze eindigde beide mijn neef en nicht in een instelling in mol. Mijn nicht werd later overgezet naar een jeugdgevangenis door dat ze mijn neef tegen oudere mensen in de instelling had verdedigd omdat hij werd gepest en geslagen door zijn uiterlijk. 

Later mochten ze beide naar huis maar mijn tante deed door met haar drugsproblemen. Ze moest ondertussen heel veel geld aan die personen kon haar huishuur niet meer betalen en mijn ouders hielpen haar er uit. Het probleem was dat ze het geld van die dealers niet terug kon betalen waardoor ze haar zochten en uit het land moesten vluchten. 

Nu dat ze gestorven is komen ze nog steeds aankloppen bij ons om te vragen waar ze is. We zijn al blij dat ze ons niet hebben aangedaan. 

Jose Manuel moest het huis van zijn mama eind december verlaten maar heeft geen geld. We willen hem naar hiertoe brengen maar bij ons permiteren ze geen meerdere personen meer in het appartement dus willen we zorgen dat als hij hier naartoe komt een dak heeft waaronder hij kan wonen. Met zijn zus heeft hij geen contact meer.Dat zou hem echt gelukkig maken aaangezien hij Belg is van nationaliteit kan hij hier zeker werk vinden want hij heeft wel zijn diploma’s.

wijzelf zitten niet zo goed met geld momenteel maar willen hem zeker helpen en oplossingen zoeken. Ons zou het echt gelukkig maken en erg helpen als jullie wat doneren voor deze jongen en ons uit onze zorgen kunnen helpen. 

Met de 5000 euro kunnen we zeker beginnen met een waarborg voor een appartement en tweede hands meubels zo dat hij ook een bed heeft waar hij in kan slapen.

in ieder geval bedankt voor dit al te lezen dat betekend al veel voor ons.

mvg, Tamara en Javi.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.