Woning aanpassing Boaz

Woning aanpassing Boaz | Geld inzamelen
 
 

Boaz heeft lissenencephaly (lis1) en is hierdoor zeer ernstig  gehandicapt zowel geestelijk als lichamelijk. Hij is een vrolijke jongen van 5 jaar en er is ook enig contact mogelijk in de vorm van gerichte vragen en als antwoord een ja knik of nee schudden terug krijgen en zijn lach is er gelukkig ook vaak.

 

Wij Patrick en Hannie zijn de ouders samen met zusje Lieve en broer Marijn. Wij wonen momenteel in een klein huur huis wat niet aangepast kan en mag worden wat het leven voor Boaz zeer moeilijk maakt denk aan in bad gaan in de woon kamer. Bij epilepsie aanvallen moet hij in de woon kamer slapen en 1 van ons ook. De trap is erg gevaarlijk voor hem. Wij hebben een boerderijtje met 80 schapen zonder woonhuis dat was al voordat Boaz geboren werd. En we zouden in toekomst gaan kijken omdaar te kunnen wonen. Omdat het steeds moeizamer gaat met Boaz en verzorging hadden we aan gemeente gevraagd of we daar tijdelijk een unit(gelijk vloers) mochten neer zetten. Dit mocht van gemeente (staat op papier) dus units gekocht. Om deze te gaan aanpassen dit is nu anderhalf jaar geleden. Omdat deze optie goed gekeurd was door gemeente heb ik Patrick besloten om te stoppen met werken om volledig voor Boaz te kunnen zorgen. Opeens kwam gemeente krimpenerwaard met de mededeling dat ze een fout hadden gemaakt en we niet in de units mochten. Dus nu hebben we dubbele kosten huur en units. Hierdoor is het geld op om de units aan te passen en ook is er een nieuwe procedure gestart om toch in de units te kunnen. Dit omdat onze buren bezwaar op bezwaar maken waarom is onduidelijk wel is duidelijk dat de medemenselijkheid verdwenen is. En het ze niks interesseert of iemand gehandicapt is en hoe de problemen zijn omtrent Boaz. Wat ook veel kosten met zich mee brengt. ook de nieuwe procedure kosten veel geld door 24/7 verzorging Boaz en kosten is het geld op. En ook andere opties zijn uitgesloten of omdat Patrick geen salaris strook kan laten zien eigenhuur woning mag en kan niet worden aangepast boerderij is toegankelijk lokatie en mogelijkheid.

Ondertussen moet Boaz veel reizen tussen huur en boerderij. En is de situatie in ons huur huis slecht qua verzorging en gezin situatie.

Nu hopen we op wat extra geld om zo snel mogelijk de units te kunnen aanpassen en zo snel mogelijk de units te kunnen betrekken. Om betere omstandigheden voor Boaz en ons gezin te kunnen bieden.

 

Dit is kort het verhaal omdat het een langdurig gevecht is met gemeente is het bijna onmogelijk om uitgebreid het hele verhaal te vertellen maar mocht u informatie willen zijn we bereid uitgebreider er op in te gaan

 

 

Mvg Patrick strijbos

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.