Willem Lorié | Geld inzamelen
 
 

Willem Lorié

Ondersteuning Willem tijdens zijn behandeling

Lieve Donateurs,

Namens Willem en zijn vrienden willen wij iedereen bedanken voor elke donatie die zo op korte termijn is gegeven waarbij de doelstelling is behaald het is hartverwarmend ❤️en ongelofelijk dat dit gerealiseerd is nogmaals onwijs bedankt. Willem kan zich nu de komende periode aan zijn herstel gaan werken wij wensen hem dan ook een voorspoedige beterschap toe.

Zij er nog familie, vrienden en relaties die willen doneren dan kan dit tot 30 april.

 

Lieve mensen,

Onze vriend Willem en zijn gezin zitten momenteel in een moeilijke fase van hun leven. Willem heeft longkanker en moet half april tot eind juni hiervoor behandeld worden wat betekend dat Willem inclusief zijn mogelijke herstel tot eind juli hiermee bezig is.

Waarom dit verzoek tot donatie.

Wij kennen Willem vanaf onze twaalfde levensjaar en hebben meer dan 40 jaar contact met elkaar. Meerdere jaren hiervan hadden wij nauw contact en zelfs als zelfstandige en als collega samen gewerkt. Willem kennen wij als een sociaal persoon die altijd voor andere wel eens wat geregeld heeft daarnaast hield hij van gezelligheid zoals een hapje eten met een drankje, golven en ga zo maar door echt een top vent. Naast die gezelligheid was hij ook altijd royaal voor iedereen en heeft hij in zijn leven regelmatig zijn portemonnee open getrokken en de rekeningen voldaan dit is de Willem die wij kennen altijd sociaal en gezellig.

Maar helaas is het voor Willem en zijn gezin even wat anders, Willem is een ZZPer die afhankelijk is van zijn werk wat inhoud dat tijdens zijn behandeling er geen inkomsten zijn en dat heeft Willem niet verdient hij geeft zelfs aan dat hij tussen door gaat werken dit gaan we niet toelaten.

Wij willen en iedereen die Willem kent de kans en de tijd gunnen om te kunnen herstellen van zijn behandeling waarbij hij en zijn gezin zonder stress deze periode door kunnen komen want dat verdient hij als geen ander.

Wij willen Willem en zijn gezin hierbij helpen om te zorgen dat hij in alle rust aan zijn herstel kan werken zodat hij zijn leven weer kan op pakken.

Bedankt 

Peter Ruts
Richard Bekker

John DujardinEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

48 donaties
€ 12.700,00
Doel: € 10.800,00
117%