Wil nog niet dood

Wil nog niet dood | Geld inzamelen
 
 
Wil nog niet dood laatste tijd met me gezin

December 2016 begon voor mij en mijn gezin als een nachtmerrie. Ik bleek een gezwel in mijn hak te hebben.Na 28 bestralingen en een jaar verder bleek dit geen effect te hebben.

Ik kreeg in mei 2017 2 keuzes van mijn oncoloog. Het gezwel proberen weg te halen of een onderbeenamputatie. Mijn 1e gevoel was amputatie zodat ik weer verder kon met mijn leven. Na een gesprek met mijn oncoloog is er toch besloten het gezwel operatief proberen weg te halen. Dit bleek een grote fout te zijn geweest!

Na 2 maanden bleek ik weer 3 bulten op mijn voet te hebben, ditmaal was het foute boel voor mijn gevoel. Volgens de artsen bleek het wel mee te vallen. Ik moest geduld hebben.

Na weken veel pijn te hebben gehad en mijn voet onder mij begon weg te rotten moest ik toch maar in het ziekenhuis komen voor een vervroegde operatie, na meerdere noodkreten, bezoekjes. Mijn onderbeen moest geamputeerd worden. Maar het bleek al te laat.  

Mijn lichaam zat vol met uitzaaiingen. Mijn long, lymfeklier lies en thoraxwand zaten vol met uitzaaiingen, en dat na een goedaardig gezwel wat volgens de oncoloog niet zou omslaan tot een kwaardaardig gezwel. Niets bleek minder waar!

Na mijn amputatie heb ik nog een longoperatie moeten ondergaan om een uitzaaiing weg te halen in de hoop dat dit mij zou gaan redden. Het was te laat bleek in september 2018.

In september 2018 kreeg ik via de telefoon te horen dat ik nog maar een jaar te leven had! Onze prachtige leven met mijn gezin was voorbij!

Ik wil niet dood gaan! Ik wil er zijn voor mijn gezin! Helaas zal dat niet meer gaan.  Ik wil nog zoveel mogelijk ondernemen met mijn  vrouw, dochter (14) en zoon (11).

Mijn droom is om nog zoveel mogelijk herinneringen te maken voor mij  kinderen. Ik zou nog graag wat vakanties, dagjes uit etc willen maken met mijn gezin. 

Op dit moment ben ik zwaar aan de chemotherapie om mijn leven te rekken. De rest van mijn tijd staat in het teken van mijn gezin.

Wellicht zijn er mensen die mij een mijn gezin willen helpen om er nog een mooie tijd van te maken, zo lang het nog mag duren! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.