Wil jij ons helpen?

Wil jij ons helpen? | Geld inzamelen
 
 

Wij leven sinds bijna een jaar vrijwel continue binnen bij m'n instabiele, aanwezige moeder, ookal zijn we enorme natuurmensen. We leven deels in mijn kinderkamer, maar vooral in een tentje in m'n moeder's tuin (we zijn niet graag binnen bij m'n moeder, ookal laat zij in de ochtend haar honden plassen en poepen in de tuin waardoor het altijd stinkt en vol vliegen is), in een grote stad met enorm aanwezige buren (jonge kinderen, visite, roken, thuiswerken = veel telefoneren). Vrijwel direct achter de tuin is een grote flat en rondom onze wijk zijn drie snelwegen. We zijn hoog sensitief en hebben autisme en zowel geluid als geur komt bij ons veel sterker binnen dan bij iemand die dit niet heeft. Ik heb hier helaas altijd al gewoond, maar voordat we het belangrijke meisje in ons leven verloren, kwamen we dus nog wél echt buiten. 

 

Ons oude huisje dat we hadden (op wielen) is als enige van alle campers in de stad weggesleept, omdat we altijd al enorm worden gepest in de buurt en dus iemand herhaaldelijk handhaving heeft gebeld dat ze zogenaamd last hadden van onze camper, welke OF voor m'n moeder's huis stond OF op parkeerplaatsen bij andere campers op totaal andere plekken dan in de straat. Ook zijn de banden kapot geprikt en de laadkabel doorgesneden. We waren voornemend om in de oude camper te gaan wonen, maar deze moest elke dag gerepareerd door m'n vriend en m'n moeder had telkens een 'reden' dat we in de buurt moesten blijven, dus dit was niet te doen.

 

Om weer terug in de maatschappij te komen, moeten wij WEG uit de stad waar we dus niet naar buiten kunnen en tot rust komen in de natuur. Tot enkele jaren terug dreigde mijn moeder met zelfmoord als we een huis probeerden te huren en sindsdien zijn er zo goed als geen huizen beschikbaar, vooral niet waar wíj ons goed zouden voelen. 

 

Mijn broer moet wegens een mogelijke scheiding tijdelijk ergens anders wonen. Z'n vriendin blijft dan in zijn huis achter (bejaardentehuis, serieus), omdat ze anders naar haar eigen vreselijke land terug moet. M'n broer verblijft nu echter bij onze oma die aan hart- en long problemen lijdt. Hij wil dan ook graag weer thuis komen wonen, maar dit is ONMOGELIJK zo lang wij hier nog wonen, aangezien hij dus DE reden 4 jaar geleden was dat wij een oude camper moesten kopen....

 

Helaas heeft onze oude, noodzakelijke auto geen apk en moet er vanalles aan gebeuren. Als deze weer helemaal goed is, gaan we gewoon weg met al onze weinige spullen, op zoek naar alles wat ons leven nu NIET is...  

Ook wil ik mn moeders huis wat opknappen en haar niet zo achterlaten (dit huis is als enige huis uit de buurt nog nóóit gerenoveerd of verbouwd. 

 

Kun jij ons helpen?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.