Wil bijna om hulp smeken

Wil bijna om hulp smeken | Geld inzamelen
 
 

HELP!!
Iedereen heeft er last van de coronaregels dit al tweejaar. We hadden elkaar een niet gezien alleen maar telefonisch contact. Ze ging in een halfjaar tijd  snel achteruit door eenzaamheid. Mam heeft wel een hondje waar ze graag mee op pad gaat, maar door haar Artrose en geen hulp meer krijgt van haar twee gelieftallige buren door al dat  corona gedoe is ze niet in staat om ver te lopen.Dat is met haar hondje maar ook naar de winkels toe lukt haar gewoon niet.

Ze nu al bijna tweejaar alleen maar thuis en loopt met pijn en moeite met haar hondje naar een veldje aan de overkant. Voorheen had ze twee buren die haalde haar op om met de auto weg te gaan waar ze lekker met haar hondje kon genieten maar ook deden zij boodschappen voor haar. 

Ik heb een halfjaar en nu nog moeten aanhoren dat ze liever een eind aan haar leven wilt maken want op deze manier kan ik niet leven en ze vind het ook heel erg voor haar hondje die ook met de dag slechter gaat.


Het doet me echt zo veel pijn in me hart om me moeder zo weg zien te glijden. Ik heb echt op vele manieren geprobeert om een Canta voor te realiseren maar het lukt mij gewoon niet, en op familie kan ik helaas ook niet rekenen.
Dit vind ik zo erg om het via deze weg te doen maar ik gun me moeder zo erg dat weer lekker de deur uit kan gaan en niet meer afhankelijk is van anderen. Mam woont in Zaandam en ik in Amsterdam een heel gedoe zonder auto
als ze hulp nodig heeft,dat vind ik echt heel erg.
Ben natuurlijk zoveel mogelijk bij mams aanwezig maar ze verbied mij af en toe om langs te komen.

Hierbij hoop ik echt dat ik via deze weg mijn mams kan helpen. Ik hou te veel van haar om het maar zo te laten gaan.

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn oproep.
Ik hoop dat u mij mams wilt helpen.
LOVEEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.