Wie zou mij willen helpen

Wie zou mij willen helpen | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is ciska. 

Ik zoek hulp voor medische behandelingen die niet vergoed worden.

 

Mijn verhaal begint in 1994 nog jong maar alleen zwanger van mijn dochter niet wetende als 22 jarige wat het inhoud om te bevallen, vond ik mijn bevalling wel mee vallen althans dat dacht ik.

Later kwam ik er achter dat het helemaal niet was meegevallen maar ja wat weet je nou als je 22 bent en nog nooit eerder bent bevallen ik was gelukkig met mijn kindje.

Later drong pas tot mij door hoe mijn bevalling nou daadwerkelijk was geweest mijn dochter had een abgar score van 0 ze hadden haar 20 min moeten reanimeren om haar bij te krijgen en ik had 2liter bloed verloren.

Maar ik kwam er pas een paar jaar later, omdat mijn bevalling een groit gedeelte op video staat, achter hoe erg het eigenlijk was.

In 1996 ben ik verkracht en zwaar mishandeld.  Daar heb ik waarschijnlijk, nooit bewezen,  al een beschadeging in mijn rug opgelopen waar ik toen niet van op de hoogte was.

In1998 was ik zwanger van mijn zoon. 

Bij 2maanden zwanerschap kwam ik in een rolstoel terecht mv u hebt ernstige bekkeninstabiliteit en u moet zo min mogelijk lopen en u mag geen trappen meer lopen wat betekende een hooglaagbed in de woonkamer. 

Tijdens mijn verloop van mijn zwangerschap ontwikkelde ik zwangerschapssuikerziekte k moest 3xpd insuline spuiten. 

Ik werd zooo dik en ik voelde dat mijn bevalling heel zwaar ging worden mijn baby was ruim 9pond en 54cm. 

Ik heb 3x aan de gynocoloog gevraagt of we een keizersnede konden doen en mijn antwoord was me mv dat kunt in Nederland niet voor kiezen het wordt ord een gewone bevalling. 

En dan moet je weten je in die tijd ook geen pijnstilling kreeg zoals tegenwoordig. 

Laatste 3 weken van mijn zwangerschap kreeg ik geen lucht meer mijn buik was zo groot dat mensen dachten dat het een tweeling moest zijn herhaaldelijk naar het ziekenhuis aangeven dat ik niet meer kon. 

Nou bij 2 centimeter gingen ze me inleiden de bevalling was zo erg dat ze met 2 man als een gek op mijn buik hebben staan duwen. 

En van onderen werd er met mam en macht aan de baby getrokken mijn kindje bleef vast zitten met zijn hoofd heupen en bekken want hij piste niet door mijn bekken. 

Ik nog slechter dan ik al was een mijn zoon heeft er een volledige erpsepareze aan over gehouden wat betekent dat ze zijn zenuwen in zijn arm volledig heb dit gescheurd bij het trekken. 

Ik moest revalideren liep alle fisio's af die je maar kon bedenken en mijn zoon uitaard ook die is op zijn 1ste verjaardag geopareerd aan zijn arm. 

23 jaar later loop ik nog steeds bij fisio bij de pijnpoli dat verbranden ze dan mijn zenuweuiteinde met 75 gr zodat ik wat minder pijn heb. 

Nu heb ik onlangs te horen gekregen dat ik behept ben met een ervelijke aandoening. 

Ik riep al 22 jaar dat ik me niet goed voel maart alles wordt altijd op mijn bekkeninstabiliteit gegooit omdat ik natuurlijk ook daarvan dagelijks veel pijn heb. 

Ik heb limpfoedeem en lipoedeem waarschijnlijk al ontwikkeld tijdens mijn zwangerschap. 

Waardoor ik enorme pijn heb aan mijn benen en mijn armen

Ik ben continu op aan het leren wat ik wel en niet weet een drink om maar af te vallen wat dus maar niet wil lukken. 

Nou dat gaat mij dus ook niet lukken is mij verteld alleen maar door liposuctie dat is mijn enige manier om af te vallen. En laat dit nou een aandoening zijn net als bi dat dit niet erkend wordt en wordt het dus ook niet vergoed. 

Mijn partner is invalide door tb in zijn hersenen en heeft dus geen inkomen ik ben de enige die geld verdient door hem te verzorgen dus ik kan helaas geen 8:000 of meer betalen voor deze behandelingen. 

Met als gevolg dat ik steeds minder kan een niet aval dus ik mijn suikerziekte zal terug komen

En ik kan dan ook mijn partner niet meer verzorgen dus die zal dan naar een tehuis moeten. 

Vandaar dat ik maar eens 1x in mijn leven dacht misschien moet je maar eens voor jezelf opkomen en gewoon vragen of mensen berijd zijn jouw te helpen 

Sorry voor dit lange verhaal maar dit is nog maar de gehelft maar bespaart jullie maar de rest

 

Ik hoop dat er iemand is die mij wilt helpen. 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.