Wie is de wereldreiziger | Geld inzamelen
 
 

Wie is de wereldreiziger

Wie is de wereldreiziger

Wie is de wereldreiziger 🤔🤷🏽‍♂️

Maandag 0500 in de morgen en de stad is voor mij gevoel uitgestorven. Half slapend slenter ik richting de douche en loop ik nog net niet tegen de deur op. Tenenkrommend wacht ik op z’n Adams en Eva’s tot dat de douchestraaltjes lekker warm aanvoelen. Eindelijk ik voel me wat levendiger! Ik droog me af en slenter weer terug richting m’n kamer om me om te kleden. 

0530 zit ik aan de ontbijttafel te ontbijten. Ik realiseer me dat mijn werkweek weer is begonnen. Sterker nog voor mijn gevoel heb ik geen weekend gehad. Net alsof de zaterdag en de zondag voor even zijn overgeslagen. Kijkend naar de klok op de muur zie ik dat het stipt 0600 heeft geslagen. Ik haast me naar mijn jas en schoenen en stap de deur uit. Het is nog steeds maandag morgen en de stad is nog steeds voor mijn gevoel uitgestorven. 

Rijdend op de invoeg strook merk je dat de wegen wat voller beginnen te raken. Hey Ik ben toch niet alleen op deze wereld. Aangekomen op werk, krijg ik nog net een moment om een bakje koffie te drinken. Niet veel later komen mijn eerste telefoontjes en mailtjes binnen stromen. Het is officieel maandag! 

I know the drill, dus ik doe het op de automatische piloot. Ondertussen kwijl ik weg achter mijn bureau over mijn gedroomde doel: 365 dagen op reis over heel de wereld. Zwemmen met dolfijnen, skiën, bergen beklimmen noem het maar op. Kon ik maar alles achter laten en mijn droom achterna.... ik denk aan alle mooie dingen, maar dan slaat de realiteit toe. Ik heb duizenden euro’s nodig om de reis te realiseren en om genoeg buffer te behouden voor de vaste lasten thuis. Al snel realiseer ik dat ik jaren moeten zwoegen en zweten om ooit die kans te krijgen.

9 uur later zit de eerste werkdag erop. Nog maar 4 te gaan, overleef ik dit wel? 

Je zal wel denken, die jongen heeft het zwaar te verduren! Nee! Ik ben ten alle tijden dankbaar voor het leven dat ik op dit moment heb. Ik adem, ik loop, ik praat, ik zie, ik hoor, kortom ik leef! 

Iedereen heeft weleens die momenten dat hij/zij zich niet lekker voelt. Been there, done that right?

Thuis aangekomen droom ik verder, want ja het is mijn bucketlist. Letterlijk mijn bucketlist. Niets anders dan dit wil ik. Ooit op een dag doe ik dit!

Waarom laat je jouw verhaal niet lezen door Nederland, vraagt een goede vriend mij. Door Nederland? Ja door Nederland. Zet het op Facebook en laat jouw wens aan de wereld zien. 

We zijn er! Je leest mijn verhaal en als het goed is lees je nu nog steeds door. Ik neem aan dat ik jouw aandacht heb. 

Vind jij mijn verhaal interessant? Vind jij mijn manier van schrijven iets hebben? Zou jij willen weten hoe mijn reis verloopt? Zou jij mij überhaupt een dergelijke reis gunnen? Zou jij willen weten wie ik ben?

Je kent mij niet, maar zal mij gaande weg steeds beter kunnen visualiseren. Ik ga namelijk mezelf beetje bij beetje blootleggen met als eindresultaat mijn goddelijke verschijning op een cover midden in de jungle in Colombia, misschien wel Zuid Afrika of toch in Thailand? Kortom aan het einde van mijn rit, zal jij weten wie ik ben! 

Zou jij mij willen hypen?? Ik zal je enorm dankbaar zijn en zal jou een reis mee laten maken door mijn ogen. Een reis dat vol passie aangegaan zal worden. 

Like, deel en doneer vooral! 👇🏽

Ps. Sarcasme moet kunnen (goddelijke verschijning) 👹

#wieisdewereldreiziger 🌏🌎🌎Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.