Wie helpt ons aan een rijbewijs?

Wie helpt ons aan een rijbewijs? | Geld inzamelen
 
 
Nieuw toekomst

Hallo iedereen,

 

Naar een heel tijd nadenken nu toch maar eens een stap gezet om ons verhaal te doen en wie weet zijn er mensen die ons graag mee helpen naar een fijn toekomst.

Wij zijn een jong koppel die al erg jong bij elkaar zijn gekomen,

Mijn vriend was 19 jaar oud en ik 18 jaar oud toen wij bij elkaar kwamen.

Mijn vriend gaf vanaf het begin al aan dat hij financiële schulden die waren ontstaan door zijn vader, mijn vriend woonde bij zijn vader in huis toen het mis ging met de studie financiering, het bleek dat zijn vader een extra lening had aan gevraagd, toen hij bij ons op adres kwam wonen kwamen de papieren maar binnen stromen van bank leningen tot mobiele leningen, wij hebben toen geprobeerd zelf op te lossen maar we zagen door de bomen de bos niet meer.

Ik heb mijn vriend toen aangemoedigd om bewindvoering te nemen, maar dat was de grootste fout in ons leven!

Wij kwamen bij een bewindvoering in Winschoten bij K.Hamminga, in het begin was het allemaal goed zo dachten wij, hij stelde dan ook voor ons in de WNSP te gaan om zo binnen 3 jaar schuld vrij te zijn.

Maar het leek allemaal zo mooi, hij leverde de rechter geen verslagen uit, hij heeft geld weg gesluist naar een spook rekening, verschillende postadressen en noem maar op, waardoor wij uit de WNSP zijn gezet.

Daarna wou hij niks meer van ons weten en hebben hem goed achter de broek aangezeten, aangiftes gedaan en met een advocaat gekeken of wij hem hiervoor aansprakelijk konden stellen, maar toen kregen wij het bericht dat hij overleden was hierdoor konden wij niks op hem meer verhalen.

Hij beloofde ons te helpen maar inplaats te helpen heeft hij ons nog erger in het diepe gegooid, wij kwamen bij hem met een schuld van €7000 euro afgerond en na die tijd hadden wij een schuld van €14.000 euro schulden omdat wij de WNSP niet hebben afgerond en de rentes ook terug betaald moesten worden.

Maar gelukkig hebben wij nu een goede bewindvoering die ons na die tijd goed heeft opgevangen en ons goed heeft geholpen in een tijd van 2011 tot 2020 zijn wij eindelijk schulden vrij, maar wij hebben geen spaarpot voor een rijbewijs.

De wens van ons is dan ook een rijbewijs zodat wij naar een toekomst kunnen kijken, wij willen heel graag kinderen.

Wie wil en kan ons helpen met onze wens, 

Veel liefs Henrie en ChristinaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.