Wie helpt mij vooruit!

Wie helpt mij vooruit! | Geld inzamelen
 
 

 

 

Ik ben Liny,

65 jaar en woon samen met mijn Maatje Ferry (Hulphond) in Maastricht.
Ik hoop dat ik voor mij een aangepaste rolstoel auto te kunnen realiseren.Een volledige aangepaste rolstoel auto (automaat) kost rond de €33.000 en voor de aanpassingen aan de auto en noodzakelijke ( veiligheid) voorzieningen.   
Deze aanpassingen om de auto geschikt te maken voor rolstoel vervoer liggen tussen de €6.000 en de €8.000.
De laatste jaren heb ik al veel medische kosten gehad hierdoor is het voor mij financieel, helaas niet haalbaar om zelf een rolstoel auto te bekostigen.   
Door mijn gezondheid kost het mij veel energie en kracht om erop uit te gaan met de trein om mijn familie en vrienden op te zoeken die ver weg wonen.    
In 1980 ben ik gehandicapt geraakt door een foute operatie en heb ik ernstige dystrofie en heb 2 jaar in het ziekenhuis gelegen en anderhalf jaar in een revalidatie centrum gewoond ik kreeg te horen dat ik arbeidsongeschikt was en zit ik een rolstoel.  
Ik wou niet de hele dag thuis zitten en heb toen omscholing gedaan voor telefoniste receptioniste en had een aangepaste auto    
Het voelt voor mij als een straf aangezien mij alles is afgenomen, zoals mijn werk, vrijheid, familie, vrienden, sociale contacten en vakantie’s.   
Toen ik 44 jaar was was ik ernstige ziek geworden, ik werd 14 jaar opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, ik dacht dat ik alles verwerkt had maar niets was minder waar ik had alles verstopt in mijn werk na 9 jaar kreeg ik te horen dat ik gezond was verklaard ...,  

maar ik kreeg geen aangepaste woning omdat ik een psychiatrisch patiënt was, ik voelde mij echt gediscrimineerd en bleef vechten voor een woning eindelijk na 5 jaar kreeg ik een woning aangeboden die niet aangepast was en moest ik een hele nieuwe start maken.     
Omdat iemand mijn oude woning leeg gehaald terwijl ik ziek was en moest helemaal op nieuw beginnen. Maar het is mij uiteindelijk gelukt. 

Daarnaast is het voor mij ook een medische noodzaak. 

Door medicijnen wat ik te veel heb gehad is het Polymorfisme geheel niet gemetaboliseerd en kan ik niet meer tegen alle chemische stoffen door het metabolisme.  
Ik heb ernstige Burning mouth syndroom en kan hierdoor niet meer alles eten en drinken en slapen is ook heel moeilijk.  
Ik heb forse Hypertonie Larijnxmusculatuur o.a door overvulling autonoom zenuwstelsel en moet stress vermijden.  
Scheve bekkenstand.  
Syndroom (RLS)

Ik wil nu een gelukkig leven zonder pijn en verdriet en lekker genieten! 

Ik woon nu bijna 7 jaar zelfstandig maar ik krijg bijna nooit bezoek.

Ik zou dit graag met behulp van jullie bijdrage doormiddel van een aangepaste auto willen opbouwen.

Ik weet dat ik veel van u vraag maar alle kleine beetjes helpen.

Alvast hartelijk dank daarvoor. 

Groetjes Liny Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.