Wie helpt mij op weg? | Geld inzamelen
 
 

Wie helpt mij op weg?

Na een lange weg van worstelingen en herstel ben ik klaar om anderen te helpen

Hallo,

Mijn naam is Romy en heb een turbulent leven achter de rug.
Door een ingrijpende ervaring in mijn jeugd en tegelijkertijd gepest te zijn geweest ben ik de regie over mijn leven kwijtgeraakt. Ik heb diepe dalen gekend en weet hoe het is om je helemaal alleen en lost te voelen.
Op het moment dat ik niet meer verder wilde met mijn leven, heb ik al mijn kracht bij elkaar gezocht en ben ik hulp gaan zoeken. Door alles wat ik heb meegemaakt zijn er ook financiële problemen ontstaan.

Tot ik in aanraking kwam met Centrum Fameus in Breda. Hier ben ik mij bewust gaan worden van mezelf, verder gaan herstellen en ontwikkelen. Ik heb de kans om mijn ervaring in te zetten om met anderen mee te lopen op weg naar hun herstel vanuit hun eigen kracht. Na een lange weg van vechten en werken aan mijn herstel ben ik, financieel ondersteund, toegelaten op de opleiding Ervaringsdeskundige in de zorg (HBO, Fontys). Ik zit 1 dag in de week op school en 2 dagen stage bij het GGZ.
Ik heb weinig inkomen omdat ik nu nog een uitkering ontvang. Mijn partner heeft na lang thuiszitten weer werk en het begint langzaam beter te worden,

Enkele weken geleden is er een lijk uit mijn verleden uit de kast komen vallen waardoor ik door een belastingachterstand mijn oude auto kwijt ben. Deze is in beslag genomen. De auto is niet veel waard kwa materiele waarde maar het is voor mij alles. Om mijn stage en studie te kunnen doen is de auto een must. Ik woon in een klein dorp waar het openbaar vervoer niet rijdt. Ik ben lang van huis en het kost me daarnaast veel geld aan reiskosten.

Mijn wens is, het openstaande bedrag te kunnen betalen aan de belasting en ik mijn auto terug kan krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.800,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.