Wie helpt mij aan werpstoel paralympische spelen

Wie helpt mij aan werpstoel paralympische spelen | Geld inzamelen
 
 
Ik wil graag een werpstoel en naar de paralympische spelen

Ik ben Noortje van Bindsbergen, 33 jaar uit Zevenaar met een handicap cerebrale parese (aangeboren hersenbeschadiging, spastisch/motorische beperking) en ik wil graag hulp om de topsport te bereiken in de atletiek met zittend werpen en vooral kogelstoten. Ik ben al door de 1e selectie heen en ga 13 januari en 20 maart trainen op Papendal en moet ik in mei een afstand tussen de 7 en 8 meter halen om verder richting selectie paralympisch te komen. Ik ben nationaal geclassificeerd in F34.

Ik ben opzoek naar sponsors en iemand die mij verder kan helpen om dit doel te bereiken.Ik train nu maar 1 keer per week op de atletiekbaan (av de Liemers)en 1x per week bij de fysio (de Romei) waar ik krachttraining en buik,rug en romp train en doe thuis elke dag wel iets maar dat is veel te weinig. Ik ben ook actief met mijn voeding bezig.

Wat ik nodig heb is een werpstoel en meer trainingsuren. Wie kan deze doelgerichte ambitieuze sporter helpen om zo ver mogelijk te komen en liefste de paralympische spelen?

Email: n.vanbindsbergen@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 220,00
Doel: € 6.000,00
3%

Deze actie is gesloten.