Wie helpt me aan een trouwe viervoeter?

Wie helpt me aan een trouwe viervoeter? | Geld inzamelen
 
 
Gaat om een nieuwe lieve trouwe viervoeter

Hey hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Merlissa en 31 jaar oud. Ik woon begeleid wonen in lelystad. Ik heb een super lieve hondje. Maar me hondje is helaas ziek en heeft niet lang meer. Zolang ik hem nog heb geniet ik elke dag van hem. Maar ik wil een nieuw vriendinnetje er bij voor me baby hondje. En die heb ik gevonden. Een prachtige hondje uit portugal. Zodat mij hondje het nieuwe hondje ook nog kan leren kennen. Iedereen in me omgeving vind me 1 van de grootste dierenvriend die er zijn. Dieren staat op nummer 1 bij mij en in het speciaal hondjes.

 

Wat ga ik het met het geld doen?

~ me baby hondje uit portugal aanschaffen kost 270 euro

~ met de trein heen en terug van Schiphol naar lelystad om me baby op the halen 20 euro

~ spulletjes halen voor me baby hondje voor goede start 30 euro

 

Wie gunt me dit baby hondje? Ze krijgt alle liefde en aandacht die ze nodig heeft. En ik heb weer wat te doen. Ik val anders in ene zwart gat. Als me andere hondje over een tijdje word ingeslapen val ik niet in zo zwart gat. Normaal haat ik geld te vragen en heb ik het zelf wel. Maar op dit moment al een tijdje helaas niet. Dus beetje speod Maar eten en drinken en lekkere dingen zijn er elke dag voor me hondje. Als je wat wilt weten vraag maar. De foto die er opstaat ik van me nieuwe schatje. Ik doe er zelf ook al veel voor spullen verkopen en dat soort dingen.

 

Voor vragen kun je me altijd mailen op: witchprincessonline@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 320,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.