Wie geeft mij 'een steuntje in de rug?'

Wie geeft mij 'een steuntje in de rug?' | Geld inzamelen
 
 
Rugoperatie voor Nance

Wie geeft mij ‘een steuntje in de rug’?

Sinds april 2016  loop ik met zenuwpijn in benen, billen en onderrug.  Dit komt door een dubbele hernia.

Na een lang traject van fysiotherapie, cortisoninjecties, orthopeden, neuroloog, etc werden er wortelblokkades uitgevoerd.  De zenuwpijnen waren niet meer te houden, dus ik wilde alles proberen. Maar ik kreeg alleen maar meer pijn en liep ondertussen als een 80 jarige!


Doordat ik in 2006 aan een hernia geopereerd ben, durft niemand het aan mij opnieuw te opereren. Mijn rug zou er instabiel van worden.

Toen zelfs buiten de Nederlandse grenzen gaan kijken en in Belgie in een ziekenhuis geweest. Die arts daar wilde mij opereren maar dat zou een grote, ingrijpende operatie worden met twee kunsttussenwervelschijven, vastzetten van twee niveaus en maanden revalideren. Dat was me te rigoreus (op mijn leeftijd) en werd ook NIET vergoed.

De ene teleurstelling na de ander als ik weer een ziekenhuis of kliniek uitliep.

Dag in dag uit met deze pijn rondlopen, ik heb er al heel wat tranen om gelaten!

Ik kwam op de site van orthopedisch chirurg dr. M.Iprenburg terecht. Ik had meteen door dat dit een zeer kundig arts is. En alleen maar positieve recensies, dus ik maakte snel een afspraak.

Na een uitgebreide bespreking van mijn rugproblemen en een heldere uitleg van de mogelijkheden was daar het goeie nieuws!! Voor het eerst in anderhalf jaar tijd en vele artsen later zei deze chirurg dat hij mij van mijn pijn af zou kunnen helpen met de PTED-methode. We waren helemaal in de wolken.

Helaas was dit van korte duur, want wat blijkt….. de operatie wordt NIET vergoed door de zorgverzekeringen in Nederland.

Ik was compleet uit het veld geslagen.

Ik wil zo graag mijn leven terug dat al 1,5 jaar stil staat. Het is genoeg geweest!

Ik wil weer deel uitmaken van de maatschappij, weer kunnen werken, mijn sociale leven oppakken en met mijn grote passie ‘Barbershop zingen’ bezig zijn.

Op 5 DECEMBER kan ik door dr. Iprenburg geopereerd worden, maar de operatie kost mij €12000,-- en dat bedrag heb ik niet.

Wie kan en wil mij helpen aan het grootste Sinterklaascadeau uit mijn leven?

https://www.herniakliniek.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
70 donaties
€ 4.410,00
Doel: € 12.000,00
36%

Deze actie is gesloten.