Wie doet mij recht aan.......radeloos

Wie doet mij recht aan.......radeloos | Geld inzamelen
 
 
Hoi, ik ben Liesbeth en ben nu al 4 slopende jaren onderweg in een echtscheidng.

Nogmaals Hoi, even voorstellen, ik ben Liesbeth (helaas een alias, want er is ook een groot schaamtegevoel), ik ben een lief, eerlijk en timide persoon en mijn verhaal in een notendop is als volgt:

Ik ben gescheiden, probeer al 4 jaar de boedelscheiding rond te krijgen. Mijn ex woont nog in ons koophuis en ik huur een huis. Ik heb nu al een jaar een vonnis op zak dat ik ons koophuis zonder handtekening ex-partner mag verkopen (winst zal ongeveer zijn 25000). Heb deze gerechtelijk procedure zelf moeten betalen omdat de vermoedelijke opbrengst huis net boven een bepaalde grens uitkwam om voor een toevoeging in aanmerking te komen, maar helaas mijn inkomen (ik werk in de zorg) niet en mijn lege portemonee ook niet. De kosten die ik onderhand gemaakt heb gaan al behoorlijk richting de "winst"die ik uit de verkoop van het huis zal halen. Mijn man heeft steun van zijn rijke familie die alles voor hem bekostigd en die heb ik helaas niet. Ik betaal alles zelf en kan dus nu daardwerkelijk de advocaat niet meer betalen, kan geen lening afsluiten vanwege de debetstand op onze gesamenlijke rekening.

Mijn ex werkt helaas nog absoluut niet mee wisselt sloten, bedreigt mij woordelijk en fysiek en ik kom gewoonweg ons gesamenlijk huis niet in om de verkoop te regelen. Geen makelaar wil en kan mij onder deze omstandigheden helpen. Mijn ex heeft de gesamenlijke rekening geplunderd tot -25000, betaald de debetrente niet,  betaald de hypotheek niet, komt zijn alimentatieverplichting niet na, en verslonst het koophuis tot een onverkoopbaar wrak en het allerergste nog wel zorgt niet voor de kinderen, die heb ik dan nu ook met liefde fulltime in huis. 

Mijn portemonee is leeg, ik ben leeg, maar het ergste vind ik het vooral voor mijn kinderen, zij lijden toch mee.  Ik ga echt kapot van verdriet, maar ben ondanks dat trots en strijd dapper door, maar ik kan letterlijk mijn rekeningen en advocaat niet meer betalen dus ook een nieuwe procedure niet.

Ik hoop en denk dat er meer personen in mijn situatie zijn, of iemand in het juridisch jargon die met dit probleem bekend is.  Want zelfs een advies inwinnen bij een andere advocaat gaat mij weer een uurtarief kosten van rond de 200 euro en dat heb ik niet. Graag uw/jullie hulp. Misschien kunnen we elkaar steunen. Echt elke euro is er voor mij één  om dit financiele gat van mijn inziens gerechtelijke misslag te dichten.

Ik zal bij reactie ook een ieder ander ondersteunen en helpen waar ik kan, al is het met een spreekwoordelijke 1 euro die net als ik in een onwenselijke en onmogelijke scheiding vastzit en gevoelsmatig en letterlijk met de rug tegen de muur staan.

Ik hoop met deze aktie ook teweeg te brengen dat de scheidingsprocedure absoluut anders geregeld moet worden dan hoe het op dit moment het bij wet geregeld is. Hoe weet ik nog niet, maar daar wil ik mij met alle liefde voor inzetten. Graag hoor ik suggesties. Bedankt voor de genomen moeite.

Ik verwacht niets, maar mijn hoop en vertrouwen in de medemens en in mijzelf,  wil ik niet verliezen.....

LiesbethEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.