WHO LET THE DOGS OUT | Geld inzamelen
 
 

WHO LET THE DOGS OUT

WHO LET THE DOGS OUT hulphond

Op vrijdag 27 oktober is het zover!! Dan organiseren wij: Trijn, Carijn, Thom, Merlijn en Tibor, eerstejaars studenten van Commerciële economie aan de Hogeschool, ‘WHO LET THE DOGS OUT’ in club HiFi @Leiden. 

Voor onze opleiding moeten wij geld inzamelen voor de stichting Hulphond, dit willen wij doen doormiddel van het organiseren van een big party.

https://www.facebook.com/events/464806893905397/ 

Hulphond Nederland leidt hulphonden op voor zowel de medische als therapeutische zorg. Hulphonden worden ingezet voor mensen met zware fysieke beperkingen, epilepsie, trauma’s als ook kinderen en jongeren met ernstige gedragsstoornissen, een geestelijke beperking of het syndroom van down. Het doel van hulphond is om een de financiële drempel van een hulphond zo laag mogelijk te houden en daardoor zoveel mogelijk geld in te zamelen. Wij gaan daarbij helpen en hopelijk jullie ook!! Omdat wij een feest geven spreken wij met die actie alleen een doelgroep van studenten aan, vandaar deze inzamelactie zodat iedereen ongeacht of je naar het evenement kan komen toch een handje kan helpen door een donatie te doen! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

6 donaties
€ 160,00