Geld inzamelen | WhatsApp Buurtpreventie
 
 

WhatsApp Buurtpreventie

Ondersteun Stichting WABP

Met onze Stichting WABP, WhatsApp Buurtpreventie, ondersteunen wij meer dan een half miljoen Nederlanders die hun buurt veiliger proberen te maken. Gewapend met hun smartphone gaan deze buurtbewoners criminaliteit te lijf, of beter gezegd, proberen zij deze te voorkomen. Criminaliteit blijkt op deze manier daadwerkelijk terug te dringen. Daarnaast helpt dit burgerinitiatief in het versterken van de sociale cohesie binnen de buurt. Tegenwoordig is het helaas heel normaal om je buren niet meer te kennen, door dit initiatief zien wij daarin positieve verandering. Samen staan we sterk is dan ook ons motto.

Het helpen van de beheerders en leden van deze groepen, allemaal vrijwilligers, is voor ons, de twee oprichters van de Stichting, een dagtaak gebleken de afgelopen 3 jaar. Op dit moment is men voor ons bezig met een nieuwe website om nog betere ondersteuning te kunnen bieden.

Om ook de komende jaren deze vrijwilligers te kunnen blijven ondersteunen, heeft de Stichting zelf ondersteuning nodig, om de website draaiende te houden, maar ook om deze vrijwilligers te helpen bij vragen en hen te voorzien van hulpmiddelen. Helpt u ook met een donatie om Nederland veiliger te krijgen?

Samen staan we sterk!

Stichting WABPEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 125,00
Doel: € 50.000,00
0%