Werkvakantie stichting Stéphanos Malawi

Werkvakantie stichting Stéphanos Malawi | Geld inzamelen
 
 
Diaconale werkvakantie van stichting Stéphanos in Malawi

Beste familie, vrienden en bekenden,

D.V. 19 juli t/m 9 augustus hoop ik naar het land Malawi te gaan voor een diaconale werkvakantie van stichting Stéphanos.

Stichting Stéphanos is al bijna 30 jaar werkzaam onder de weeskinderen in Malawi. De organisatie heeft verschillende (diaconale) activiteiten in het land maar ze beperken zich tot de plaats Chilangoma in de provincie Chileka ten noordwesten in Malawi nabij de stad Blantyre. Hier is in de loop van de jaren het Stéphanosdorp (14 ha.) ontstaan.

Het doel van Stéphanos Malawi is om vanuit Bijbels perspectief diaconale hulp en (Bijbel)onderwijs te brengen aan de meest kwetsbaren, met name weeskinderen. Deze hulp is gebaseerd op reformatorische grondslag. Het doel van het verschaffen van materiële hulp is het bevorderen van zelfstandigheid en vermijden van langdurige afhankelijkheid.

Voor deze werkvakantie is het de bedoeling dat ik geld inzamel om aan verschillende projecten in het dorp te kunnen gaan werken. Bijvoorbeeld: Renovatie, schilderwerk of bouwen van huisjes voor de kinderen/bevolking. Verder gaan we tijdens de vakantie kinderwerk organiseren zoals evangelisatie en knutselen/spelletjes doen met de kinderen.

Via deze site hoop ik geld in te zamelen voor dit project. Ik hoop dan ook van harte op uw/jouw steun!

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Voor meer info kijk op: http://www.stephanos.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 308,00
Doel: € 1.000,00
30%

Deze actie is gesloten.