Werkplaats31 | Geld inzamelen
 
 

Werkplaats31

Saxion helpt minderbedeelden

Vandaag zijn wij begonnen met de opleiding Ondernemerschap en Retail management. Onze eerste opdracht is om geld op te halen voor het goede doel.

Ons goede doel is stichting [email protected], deze instelling helpt mensen met een verstandelijke of -fysieke beperking, vluchtelingen, mensen met burn-outs en dergelijke terug te keren in de maatschappij.

Zij doen dit door deze mensen weer aan het werk te zetten, maar dan non-profit. Zij willen deze mensen helpen om hun passie weer terug te vinden. Dit doen zij door actief met de mensen aan het werk te gaan. Bijvoorbeeld door maatschappelijke projecten op te zetten zoals speeltuinen bouwen, banken bouwen voor scholen en goedkope bed and breakfasts neerzetten.

Deze mensen hebben een steuntje in de rug nodig om weer actief en positief bezig te gaan op de arbeidsmarkt en [email protected] is daar de stichting voor om deze mensen te helpen.

Het doel is om geld in tezamelen voor de stichting met het doel om de materialen voor 2 goedkope bed and breakfasts in te kopen. Deze bed and breakfasts zullen dan gebouwd worden door de deelnemers van werkplaats [email protected] Deze twee bed and breakfasts zullen voor een goedkope prijs verhuurd worden voor 26 weken per jaar. De andere 26 jaar zullen deze verhuurd worden aan mensen die dit niet kunnen betalen.

Wij moeten met ons groepje 500 euro ophalen maar wij hopen natuurlijk daar ver over heen te gaan. We gaan werken voor het geld maar donaties zouden super zijn. Elke donatie helpt ons weer dichter bij ons doel te komen.

Elke euro wordt gewaardeerd. Vriendelijk bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.