Geld inzamelen | Werkloosheid zo opgelost!
 

Werkloosheid zo opgelost!

Werkloosheid lijdt tot dakloosheid

werkloosheid verminderen kan dit?

hardwerkende collega's,

Ik ben een jongenman van 24 en ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw met wie ik een dochtertje heb van 1 jaar. 

Wij wonen samen in een koopwoning en hebben allebei een leuke baan. Helaas zijn de laatste 2 niet voor iedereen weggelegd.

De werkloosheid staat op een dieptepunt en hier wil ik iets aan doen. Ik heb zwervers gesproken die letterlijk hun huis zijn kwijtgeraakt vanwege het verlies van inkomen. Rekeningen konden niet betaald worden en de belastingdienst nam beslag op het huis. Hierdoor is men dakloos. Omdat niemand dit wilt en het een ieder kan overkomen zonder gekke keuzes of een verkeerde levensstijl, verdiend een ieder de kans op een baan.

Ik heb een app bedacht waardoor een werkloze direct in contact komt met een potentiele werkgever. Zonder tussenkomst van vele omwegen maar direct zichtbaar contact. Hierdoor kan de werkloosheid verminderd worden omdat bij een openstaande vacature direct een database tevoorschijn komt waardoor iedereen zonder lang CV ook een kans krijgt. 

Deze app kost 22.000 euro, ik heb zelf al 7.000 euro gespaard om de werklozen te kunnen helpen, nu vraag ik uw hulp om samen met mij de overige 15.000 euro bij elkaar te sparen. 

Natuurlijk besef ik dat dit een hoop geld is, daarom dat ik een kleine bijdrage vraag om met de gehele gemeenschap de werklozen een handje te helpen. 

Deze app springt ook in op aankomende projecten waardoor een organisatie sneller groeit en dus sneller meer werknemens kan gebruiken, via deze app komen deze met 1 druk direct in contact met deze potentiele werknemers die staan te popelen om de handen uit de mouwen te slaan. Doet u mee? 

Namens mezelf en de werkzoekende/dakloze zeggen wij, ALVAST BEDANKT!

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 15.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.