Wereldburgerstage Oeganda

Wereldburgerstage Oeganda | Geld inzamelen
 
 

Hoi iedereen!

Mijn naam is Mirte en ik ben 15 jaar. Ik mag vanuit school samen met de organisatie Global Exploration een reis naar Oeganda maken. 

Wat gaan we doen tijdens en rondom deze reis?

Met een groep van 31 leerlingen gaan wij andere scholen in het land bezoeken. Samen met onze buddy's, leeftijdsgenoten uit Oeganda, gaan we lessen volgen en doen we verschillende activiteiten. Ook dragen wij ons steentje bij aan het bouwen van een beter onderwijssysteem en de leefomstandigheden. 

Voordat wij op reis gaan, komen wij  een aantal keer samen. Tijdens deze bijeenkomsten bereiden  we ons voor op de activiteiten met de buddy's daar. We helpen elkaar met ideeën om geld in te zamelen voor de reis en we verdiepen ons in de verschillen van Nederland en Oeganda (natuur, gezondheid, recreatie en sport).

Samen met andere leerlingen zijn wij bezig met het inzamelen van sponsorgeld, om deze reis te kunnen bekostigen. 

Bent u benieuwd naar Global exploration? U kunt hun site bezoeken op www.globalexploration.nl of bekijk filmpjes van Global Exploration op youtube!

Voor uw bijdrage wil ik graag iets terug doen.

Vanaf elke bijdrage die u doet houd ik u persoonlijk op de hoogte van mijn reis; u  ontvangt  een mail vóór vertrek en een mail met mijn ervaring ná de reis. 

Bij €25,- ontvangt u 6x per jaar een nieuwsbrief van Global Exploration

Bij €100,- ontvangt u 6x per jaar een nieuwsbrief van Global Exploration + digitale versie van het boek van ons avontuur + naamsvermelding op de website van Global Exploration + naamsvermelding in het boek.

Bij €500,- ontvangt u 6x per jaar een nieuwsbrief van Global Exploration + papieren versie van het boek van ons avontuur + uw logo op de website van Global Exploration + uw logo in het boek.

Extra informatie

LET OP: de sponsorbijdrage is voor het mogelijk maken van mijn droomproject én daarnaast gaat een klein deel naar het goede doel.

Global Exploration werkt samen met de stichting Wilde Ganzen. Een klein deel van ons ingezamelde geld gaat naar hun. Zij zullen dit bedrag nog eens verdubbelen. Dit geld gaat naar een lokaal project in Oeganda.

Stichting Global Exploration is ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Een ANBI moet 90% van haar inzet richten op het algemeen belang. Ze mag niet bedoeld zijn om winst te maken en moet voldoen aan eisen van integriteit. 

Wilt u dus met uw bedrijf sponsoren en gebruik maken van ANBI, dan mogen wij hiervoor geen tegenprestatie geven. Uiteraard ontvangt u nog steeds een persoonlijke mail waarbij ik u op de hoogte hou van mijn reis.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.750,00
0% / 70 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.