Geld inzamelen | Wens voor me kinderen
 
 

Wens voor me kinderen

Wie zou me kinderen kunnen helpen

hallo

Ik zou me voorstellen 

Mijn naam is Mariska ben alleenstaande moeder van 3 kinderen 

Zoon celiano van 6 hij heeft licht verstandelijke beperking en spraak en taal ontwikkeling achterstand.  Celiano is een druk mannetje die houd van spelen vooral buiten spelen . 

Dochter liyana zij is 2,5jaar oud een vrolijk meisje die houd van paarden en wil dolgraag spelen met paarden en poppen 

Dochter daylisha 9 maandjes oud een vrolijk klein meisje ze houd van knuffelen 

Helaas doe ik de opvoeding helemaal alleen wat soms best wel zwaar zou kunnen zijn . De vader van me kinderen wil niks van mijn kinderen weten  . Wat heel erg jammer is . We hebben heel erg veel meegemaakt om een boek over te kunnen schrijven . Maar blijf altijd vechten vooral voor me kinderen om voor hun te staan 

We zijn vorige jaar 26 december verhuisd naar een 1gezinswoning gelukkig naar 5 jaar zoeken naar een woning.  Via een fonds heb ik laminaat kunnen kopen voor de woning dat we toch vloer hadden . De woning is nog niet af . Er moeten nog plinten komen traphekjes kinder kamers moet nog af .en voor mijn zoon moet er een andere bed komen . Vooral buiten we hebben een tuin gekregen met gratis schutting daar moeten slotten op zodra me kindjes niet op de straat kan komen . Helaas heb ik geen buitenspeelgoed wat mijn wens is voor me kinderen . Ik hoop dat er mensen zijn die mr zouden willen helpen om mijn kinderen vrolijk te kunnen maken . Zelf hen ik er geen budget voor leef van weekgeld wat heel erg moeilijk is . Ik weet dat ik fouten heb gemaakt dat ik de rekening niet heb betaald en daar wil ik graag nu uit komen dat ik over paar jaren schulden vrij ben . En dat ik mijn kinderen alles kan geven wat ze nodig kunnen zijn, en dat ik andere gezinnen ook zouden kunnen. Helpen die ook leven in armoede . 

 

Nu was mijn vraag zouden jullie me kunnen helpen met doneren zodat ik

- buitenspeelgoed 

- bed voor mijn zoon 

- kinder slaapkamers 

- en eventueel een fiets voor mijn zoon 

Zou kunnen kopen . 

 

Ik wil jullie alvast heel erg bedanken Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.