wens van mijn zieke echtgenote. | Geld inzamelen
 
 

wens van mijn zieke echtgenote.

Wens van mijn lieve vrouw in vervulling te doen gaan.

Mijn lieve vrouw Mary is ziek (al zie je dat niet aan de buitenkant) :  zware hartklachten.

Ze doorstond twee jaar geleden een operatie aan de darmen en maag maar laat nu toch de moed een beetje zakken betreffende haar hart, omdat er weer een operatie (nu aan haar hart) aan zit te komen en ik wil haar nog lang niet kwijt.

Wat zou ik haar graag mee willen nemen naar al die plekjes, die wij samen hebben bezocht in Zuid-Duitsland en in de Oostenrijkse Alpen bij vrienden (waar de man helaas inmiddels al overleden is).

Toen hadden we nog een caravan en ging dat gemakkelijk en als ik naar haar kijk, weet ik dat ze dat ook best wel weer zou willen en het met mij aandurft zo’n avontuur aan te gaan ongeacht haar lichamelijke conditie.

Daar moet natuurlijk wèl geld voor zijn, maar als gepensioneerden met alleen AOW en een heel klein pensioentje  is dat een flinke uitgavenpost (en dat met onze hoge zorgkosten)  zelfs voor een tweedehands caravannetje (zie de foto's als voorbeeld), en daarom probeer ik het langs deze weg mogelijk te maken voor haar door een crowdfunding te starten en te kijken of die mogelijkheid er zou kunnen zijn om deze wens te vervullen voor haar.

Met wat medische aanpassingen, die maar weinig hoeven te kosten en die ik eventueel zelf zou kunnen maken, zou het misschien kunnen lukken als er mensen zijn die het haar óók willen gunnen.

Ik wil zo graag die twinkeling terug zien in haar ogen, de blijde lach op haar gezicht en de moed door te blijven zetten en toch te genieten van het leven dat ze nu leeft.

Ik hoop dat ik deze wens voor haar, langs deze weg, mogelijk kan maken.       Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.