Wellness voor iedere doelgroep | Geld inzamelen
 
 

Wellness voor iedere doelgroep

Wellness gezondheid spierziekte salon specialiste zorg

Hallo, sta me toe ons even voor te stellen.


Mijn naam is Patricia Smetsers en samen met mijn man Pascal Smetsers hebben wij een geweldig samengesteld gezin. Wij hebben een dochtertje Isabella, mijn bonuszoon is Davian (8 jaar) en Pascal zijn bonuszoon is Donny (11 jaar).


3 jaar geleden kwamen wij elkaar tegen, sinds die dag zijn wij onafscheidelijk. Wij hebben dezelfde passies en daarom kunnen wij niet zonder elkaar.


Pascal is 15 jaar werkzaam geweest als zelfstandige kok in de horeca.

Ikzelf heb jarenlang niets kunnen doen vanwege mijn schildklierziekte. Jammer genoeg wordt dit niet als 'erg' beschouwd, terwijl er in feite eens goed over nagedacht mag worden over wat dit met een mens doet. Het is gewoonweg verschrikkelijk.


Mijn zoon Donny heeft een vorm van ASS. Dat is het autismespectrumstoornis. Het is iets wat je niet kan zien aan de buitenkant, maar wat wel een grote invloed heeft op iemands leven. Hoe groot en op welke manier precies, verschilt per persoon en levensfase. Gelukkig hebben wij ons er goed doorheen kunnen slaan, omdat mijn zoon een erg sociaal en mooi jongetje is.


Toen ik mijn man leerde kennen, was de wereld een openbaring voor mij. Het leven is zo heerlijk, gevolgd door een 'maar'... Dat heeft met mijn schoonmoeder te maken. Zij heeft namelijk een spierziekte genaamd limb-girdle spierdystrofie. Dit is een aandoening van de spieren waardoor de spieren minder functioneren. Met name de spieren van de schouders, bovenarmen, heupen en bovenbenen worden getroffen. Over het algemeen kan men een geleidelijke achteruitgang in kracht verwachten.

Gelukkig worden wij niet uit het veld geslagen door de zorg van ons moedertje. Integendeel, wij willen er alles aan doen om haar de zorg te verlenen die zij hier in Nederland weinig tot niet krijgt. Zo willen wij haar dagelijks meenemen naar onze eigen wellness. Dat op zich is al verschrikkelijk als je rekening houdt met wat zij nog zelf kan, ... bijna niets.


Daarom hebben Pascal en ik ons moeder meegenomen op reis naar een warm land. Daar bloeide zij helemaal open. Het viel ons op hoeveel meer ze daar kon, ondanks haar spierziekte. Dingen die zij hier niet kan. Helaas kunnen wij wegens geldgebrek niet meer gaan en heeft zij dit op dagelijkse basis nodig. Help ons deze warmte te creeeren in nederland.

Mijn man heeft altijd zelfstandig willen werken in een eigen zaak, maar dit kon niet vanwege de zorg voor zijn moeder en kind. De horeca is hier allesbehalve flexibel in.


Ikzelf heb er altijd van gedroomd om schoonheidsspecialiste te worden, voor mensen met beperkingen of mensen met een kleiner budget. Uiteraard wensen wij om de wellness uit te breiden, gespecialiseerd naar mensen die dit dagelijks nodig hebben.
Mensen die de noodzaak voelen om tot rust te komen van de dagelijkse sferen. Mensen die behoefte hebben aan echte welzijn.
Wij willen de mensen op deze wijze een mooi en luxe gevoel geven. Het geen bij mij en ons altijd mogelijk zal zijn.


Het beeld van ons moeder die door de rust, regelmaat en warmte van wellness, het alleen maar beter doet, blijft ons bij. Van daaruit vloeide ons idee van een dagelijkse luxe-wellness.


Uiteraard is het dan de vraag hoe je eigenlijk een wellness-bedrijf opstart, inclusief de woonst en zorg voor moeder en gezin en mijn beste vriendin/zakenpartner. Daar is veel geld en ruimte voor nodig. Om te beginnen hebben wij een groot pand met grond (en de nodige aanpassingen voor ons moeder) nodig. Zodat zij er nog jarenlang van kan genieten met haar kinderen en kleinkinderen.


De zorg in Nederland ziet hier geen toekomst in, omdat deze liever het geld in eigen zak steken. Toen de stiefvader van mijn man overleed, bijvoorbeeld, kreeg ons moeder net minder zorgen, terwijl zij er net meer nodig heeft! De Nederlandse zorg kortte in op uren, geld en hulp.

Mijn zakenpartner/ beste vriendin die nu wat ouder word en langzaam aan werk word afgenomen en niks meer is om te gaan werken. zij letterlijk op straat staat zonder werk geen geld geen geld geen eten of een dak boven der hoofd. wij instaan voor de starters dit te voorkomen en staan voor de ouderen die moeilijk aan een baan kunnen komen en hier een onvoorgetelijke dag te bezorgen zij hier zeker wat in ziet om aan mee te gaan werken.


Graag willen wij hier een stokje voor steken, door een groot bedrag op te halen om een wellness voor veel doelgroepen op te bouwen. Daarvoor hebben wij ook uw steun nodig.
Om geen zakelijk verkooppraatje neer te zetten, hebben wij ervoor gekozen te tonen hoe het leven in elkaar zit. Wij hebben geld nodig, waarom? Omdat wij dit niet krijgen, noch mogen lenen van banken, overheden en de nationale zorgkas. Blijkbaar zien zij geen toekomst in deze branche voor de mensen, met zorg en welzijn op de eerste plaats. (Belachelijk!)

Volgens ons heeft iedereen: van jong tot oud, en beperkt of niet beperkt het recht op welzijn, schoonheidsbehandelingen of zorg!

Wij willen graag dit geld binnenhalen met jullie hulp, om deze droom uit te bouwen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.