Weeskinderen helpen in Azie | Geld inzamelen
 
 

Weeskinderen helpen in Azie

Help mij met mijn vrijwilligerswerk voor een betere toekomst van straatkinderen in Azie.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Eefje. Ik ben een studente van 18 jaar, en ik ga me komend jaar inzetten voor arme kinderen door middel van vrijwilligersprojecten in Azie, voordat ik weer verder ga met studeren voor mezelf.

Helaas is het zo dat niet elk kindje die word geboren in Azie liefdevolle ouders, een dak om onder te slapen, of elke dag eten heeft. Omdat zij geen geld hebben voor onderwijs kunnen ze ook niet genoeg verdienen om dit te veranderen in de toekomst. In Nepal is het bijvoorbeeld zo dat alle kinderen met ee schooluniform naar school mogen. Voor hun bijna onmogelijk, maar voor ons maar een kleine moeite om ze heirbij te helpen.

Zelf merk ik dat er veel mensen in mijn omgeving zijn die natuurlijk wel wat kunnen missen om deze kinderen te helpen. Vaak durven ze niets te schenken aan goede doelen omdat er nooit precies duidelijk is waar dat geld in word gestoken. Daarom ga ik zelf naar deze landen toe om ze persoonlijk een helpende hand te bieden, maar dit kan ik niet alleen!

De voornaamste rede waarom ik hiervoor heb gekozen is omdat ik geloof dat een kleine moeite van ons al een heel leven kan veranderen van een ander.

Mijn eerste project wat ik ga doen is in Indonesië. Hier ga ik helpen met het opbouwen van onderdak, scholen en gemeenschappelijke ruimtes, en bijdrage aan het materiaal wat hiervoor nodig is. Ook ga ik hier medische hulp bieden door het bewust maken van het belang van hygiene en het voorkomen van ziektes, waarvan in deze gebieden nog geen geld voor (genoeg) medicijn is.

Mijn tweede project vind plaats in Nepal. Hier ga ik helpen in een weeshuis en kinderen helpen die anders op straat moeten leven. Ook wil ik zo veel mogelijk kinderen een kans geven op een toekomst en gezin zonder armoede door ze toelating op scholen te bieden (door middel van schooluniformen).

Mijn derde project is in China, waar ik als eerste help bij een opvang voor kinderen met een handicap of autisme. Deze kinderen kunnen geen inkomsten brengen naar hun ouders waardoor de ouders niet voor ze kunnen of willen zorgen. Daarnaast wil ik engelse taal les geven aan chinese kinderen zodat ze later een betere baan of studie kunnen volgen.

Alvast bedankt voor jullie hulp en steun bij dit avontuur!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.