Steun de installatie van Weerstation Zoersel! | Geld inzamelen
 
 

Steun de installatie van Weerstation Zoersel!

Investeer mee in de installatie van weerstation Zoersel!

Ook bedrijven kunnen een factuur krijgen via deze doneersite om een eventuele donatie te verantwoorden in de boekhouden! Gelieve daarvoor een mailtje te sturen via info@weerstationzoersel.be of via het contactformulier op deze website. 7

In maart 2019 bestaat onze website + Facebookpagina bijna 5 jaar... 

4 jaar geleden heb ik dan ook een zeer professioneel maar duur weerstation aangeschaft om de lokale bewoners van Zoersel en omstreken ermee te informeren. Dankzij mijn website die ook erg veel centjes kost om deze te onderhouden, hoop ik op jullie steun!

UPdate 16/12/2018:

Al € 1.595 gesponsord voor www.weerstationzoersel.be!!

 Dankzij al deze gulle giften, van vele particulieren maar ook van talrijke bedrijven, hebben we al verschillende vernieuwingen kunnen doorvoeren om de inwoners in de wijde omstreek van Zoersel zo goed mogelijk in te lichten! Volgende vernieuwingen werden al gerealiseerd de afgelopen weken: Nieuwe windmast, nieuwe sensoren om de temperaturen te meten, op verschillende hoogtes (zeer belangrijk en informatief in de actuele winterperiode), nieuwe maatbeker voor regenmeter & een deels een investering in een professionele dashcam om de actuele omstandigheden meteen mee te delen door beeldmateriaal! Vernieuwingen blijven noodzakelijk, en daar ben ik enorm dankbaar voor dat er al meer dan 60 particulieren/ bedrijven een steentje bijgedragen hebben voor dit concept!

 We blijven We blijven niet stilzitten! 7 Ondertussen blijven we steeds onze weerberichten zo goed mogelijk posten op onze Facebookpagina.

Meer weten over wat er juist allemaal naar onze website upgeload wordt? 

--> www.weerstationzoersel.be

Via mijn Facebookpagina probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die meehelpen aan dit project.

Heel erg bedankt voor de steun! 

 www.weerstationzoersel.be

Onze Facebookpagina

 

Niels Spaenjers
19-08-2018

19/08/2018: Tussenstand: € 890 gedoneerd! + Vernieuwingen

https://www.hln.be/regio/zoersel/-reacties-overtreffen-alle-verwachtingen~aef6c663/


Niels Spaenjers
24-07-2018

23/07/2018: Tussenstand: € 140 gedoneerd!


 

Laat een reactie achter

56 donaties
€ 1.595,00