Weer mezelf worden of een keer mezelf worden

Weer mezelf worden of een keer mezelf worden | Geld inzamelen
 
 

Hoi , ik ben Melissa. Ik vind het moeilijk om nu te vertellen waarom ik het lastig heb gehad en nog steeds heb , alsof ik om medelijden vraag. Dat is het niet. Ik vraag om een kans mezelf te vinden want die ben ik al lang kwijt. 

Ik ben een vrouw die graag gelukkig wil zijn. Ja wie niet. Maar het lukt me maar niet. Iedere dag vecht ik tegen mezelf. Ik heb psychische problemen ptss, veel angsten, een dwangstoornis een depressie die zo nu en dan terugkeert. Ik heb mijn HAVO diploma waar ik niet zoveel mee kan door mijn beperkingen en Sociale angst. Ik doe vrijwilligerswerk maar leef verder in een sociaal isolement waardoor ik nauwelijks contact heb met mensen. 

Het lijkt me een leerproces om in me eentje een reis te maken zo kan ik meer zelfvertrouwen op doen , vertrouwen in de mens en wie weet een stap in mijn verdere leven. Ik zie het als een soort exposeren. Ondanks de angst die in mijn leven zegeviert ben ik bereid die te overwinnen.  Liefs melissaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.