Weekendje Disney met uw hulp

Weekendje Disney met uw hulp | Geld inzamelen
 
 
Ze hebben 1 wens.. Maar realiteit laat het niet toe

Beste lezer,

Ze zeggen wie goed doet zal goed ontmoeten..

Ik zal mijn even voorstellen ik heet Cartier ik ben 29 jaar jong en geniet van het leven. Dagelijks leven ben ik een leidster op een na schoolse opvang. En kom met ouders in contact.. maar bij deze persoon breekt mijn hart. 

In het kort.

2019

Deze man is een alleenstaande vader van 3 prachtmeisjes. Een man die altijd heeft gewerkt tot de belastingdienst hem in de problemen heeft gezet met kinderopvang toeslag. Ja een nachtmerrie voor vele ouders. En dat was het ook voor hem het heeft maanden geduurd voor hij eindelijk bericht kreeg, maar dat was ook het moment dat de opvang voor zijn kinderen gestopt moest worden. En je raad het al dit is het begint dat zo een vader in de schulden raakt. Omdat ik samen met een collega vaak alleen stond namen we de kinderen mee en gingen we met de groep buiten activiteiten doen. Door contact te houden met de vader kreeg ik steeds vaker te horen dat hij problemen heeft en hij nie tmeer weet wat hij moet doen.. 

Schuldhulpverlening

November 2019

Mensen kennen mensen en was blij dat ik een vriendin heb die maatschappelijk werker is. Top meid dat ze is! Heb haar verteld dat ik een alleenstaande vader ken met problemen en hij dringend hulp nodig heeft want de schulden stapelen op.. 

Nu de dag van vandaag loopt hij 3 weken bij de schuldhulp verlening. Hij krijgt zijn geld weer zijn toeslagen komen weer binnen maar de schulden moeten opgelost worden en zit nu in bewind. 

 

Zijn kinderen

Hij heeft 3 prachtige zorgzame dochters, 4,6 en 9, de 2 oudste weten van zijn situatie. En het is zo prachtig om te zien hoe kinderen naar hun vader kijken. Wat ze krijgen bewaren ze, wat ze vinden op straat zoals een 2 euro of een 5 euro is direct kijk juf! Ik heb geld gevonden maar ik ga het bewaren voor me vader.. de jongste daarin tegen zit helemaal in een Disney vibe.. en laat de wereld ook echt weten dat ze naar disneyland wilt gaan... omdat ze er nog niet bij stil staat wat haar vader nu meemaakt, vraag ik jullie om een bijdragen. 

Ik zelf weet hoe het is als je als kind zijnde de wonderlijke wereld van disney betreed.. en als ik met jullie hulp deze kindjes dat kan bieden doe ik het graag voor ze. 

Alle beetjes helpen.

Mijn dank is groot

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.