We zijn er bijna... | Geld inzamelen
 
 

We zijn er bijna...

We zijn er bijna...

Het geld voor onderzoek naar de oorzaak van DCMD is bijna op. Er is echter een goede kans op het vinden van een oorzaak met het huidige en komende onderzoek. Daarom heb ik, Rian de Kruijf, als DCMD-patiënt het initiatief genomen om een actie op te zetten voor geldinzameling, met hulp van de belangengroep DCMD en het onderzoeksteam van het RadboudUMC.
 
Ik doe dit niet voor mezelf, maar voor mijn twee lieve dochters van 28 en 20. Er is hoop en die kans wil ik benutten. Uiteraard kan ik het niet alleen. Ik vraag u om uw hulp. De inzamelingsactie kan alleen slagen als we het streefbedrag van 65000 Euro bij elkaar kunnen krijgen. 

DCMD (Dominante Cystoïde Macula Dystrofie) is een zeldzame oogziekte. Bij DCMD onstaan er holle ruimtes met vocht tussen de lagen van het netvlies. Hierdoor wordt het netvlies dikker en wordt het zicht minder. Dit is een voortdurend proces, waardoor de patiënt steeds minder kan zien door het netvlies. 

Ongeveer 100 mensen in Nederland hebben deze aandoening en er wordt voor zo'n kleine groep geen geld beschikbaar gesteld. 

De onderzoekers zijn dichtbij het vinden van de oorzaak. Echter het geld is op. Als moeder ben ik in alle staten. Ik wil het van de daken schreeuwen. Help ons alsjeblieft.

Rian de Kruijf, Wijk bij Duurstede

We zijn met hulp van vrienden en familie, het RadboudUMC en de belangengroep DCMD een actie aan het opzetten. Doneeractie gebruiken we als betalingstool en platform. Onze dank hiervoor. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 65.000,00
0% / 318 dagen te gaan

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.