We hebben 2 euro van 6.000 mensen nodig

We hebben 2 euro van 6.000 mensen nodig | Geld inzamelen
 
 
Een vrienddienst werd een ware hel.

Het begon zo mooi...

De liefde van je leven tegen komen:)

Samen opnieuw een gezin vormen en vol goede moed op naar de toekomst. Alleen mijn huisje moest verkocht worden, en daar heel toevallig kwam een oud collega vragen of hij er in mocht women tot het verkocht was.

Het was een win-win situatie. Hij een plek om te wonen en zijn kinderen te ontvangen. Ik niet maandelijks de hypotheek hoeven te betalen.

Helaas was de realiteit anders, na 6 maanden stopte de betalingen, communicatie verliep moeizaam tot niet en ik werd niet meer toegelaten  in mijn eigen woning. 

Al met al.via de rechtbank toestemming gekregen om hem uit te zetten. En toen begon het pas!

Mijn hele huis verwoest, meneer had een hennepkwekerij op de eerst verdieping gemaakt. En verder doelbewust alles verniets.  Alles uit de badkamer getrokken, kozijnen, plafonds, vloeren, keuken alles vernield.  En daarnaast met potten verf tegen de muren verf aan gegooid.

Schade 25.000 euro. Wij hebben een lening moeten afsluiten om het huis weer in orde te kunnen maken. Het OM klaagt hem niet aan omdat ik vergeten ben foto's t emaken voordat hij erin ging. Zij ln woord tegen het mijne. Daar zit je dan met de gebakken peren.

Huis is inmiddels verkocht. Wij zijn beiden hard aan het werk om de schuld in te lossen en hebben inmiddels 11.000 euro ingelost. Alles wat we extra hebben gaat er heen.

Dit vergt veel van ons gezin. We hebben 3 kindjes en kunnen weinig tot niets. Ik ben een maatschappelijk werker en mijn partner politie agent. Ons werk staat in het teken van er zijn voor anderen en help waar mogelijk, ook privé zitte wij zo in elkaar.

Helaas zijn wij nu degenen die hulp nodig hebben. Willen jullie ons helpen, de schuld in te lossen die een oude "leuke" collega veroorzaakt heeft, zodat wij als laatste kunnen lachen en met een dikke glimlach de toekomst tegemoet kunnen.

Regina oostenbrug
10-05-2018

Als 6.000 mensen elk 2 euro doneren. Heeft de persoon die ons dit bezorgd heeft niet gewonnen.

Als iedereen een klein beetje helpt, betekend dat voor ons als gezin een wereld van verschil


1 donatie
€ 10,00
Doel: € 12.000,00
0%

Deze actie is gesloten.