Wat zou u doen in mijn situatie?

Wat zou u doen in mijn situatie? | Geld inzamelen
 
 

Mijn vrouw is tijdens een tragisch auto ongelijk haar moeder verloren. Haar zusje raakte ernstig gewond en zij zelf is in coma geraakt en nadat zij ontwaakte ontdekte ze dat haar moeder was overleden en reeds begraven. Ze heeft haar niet kunnen zien, voelen, ruiken of zoenen en ook de begrafenis niet kunnen bijwonen.  

Zelf heeft ze geen herinnering meer aan het ongeval of de toedracht ervan door de harde klap, het ene moment was ze met haar moeder aan het shoppen voor de bruiloft en het andere moment opende ze haar ogen en lag ze aan allerlei bedrading in het ziekenhuis en was haar moeder er niet meer. Deze traumatische ervaring heeft een enorme impact op ons leven gehad  

Wij waren tijdens dit ongeval verloofd en wij hadden trouw plannen 6 weken na deze datum. 

Ik ben sindsdien mijn vrolijke, spontane en levenslustige vrouw tot op de dag van vandaag kwijt geraakt. Zij raakte in een depressie na dit ongeval, ze kon niet alleen zijn, wilde niet de deur uit, had geen slaap, nergens zin in en mocht geen vreugde voelen en zat zelf met schuld gevoelens. Ik heb in deze donkere periode zoveel zo veel tijd in haar en haar zusje geïnvesteerd dat ik ons bloeiende en groeiend bedrijf heb verlaarloosd. Wij raakte klanten kwijt, leveranciers en daarna ook personeel. Wij gingen van een jaarlijkse verdubbeling in omzet naar een verdubbeling in schulden. We hielden met moeite het hoofd boven water maar de Corona deelde de nekslag uit, het licht ging letterlijk uit  

Tijdens deze donkere dagen is ons zoontje in ter wereld gekomen, ook deze vreugde heeft zij (helaas) nooit met mij kunnen delen of vieren. Alsof ons leed niet genoeg was bleek ons zoontje een luchtweg aandoening te hebben en daarmee raakte we binnen een korte periode 6/7 keer op de EHBO beland waarbij zijn leven in gevaar was tijdens het laatste bezoek. 

Ik heb heel veel moeilijke beslissingen moeten nemen tijdens deze rit in het belang van mijn gezin, en heb hiervoor heel veel moeten opgeven. Is het de moeite waard? Als je het mij zou vragen zou ik het zo weer doen. Geld is niet het belangrijkste op deze wereld, geld komt en gaat maar dat geld niet voor onze gezondheid. Als ik ons zoontje zie glimlachen dan smelt alle pijn en leed die we hebben ervaren. 

Al met al gaat het gelukkig beter nu, ons zoontje heeft medicatie en is gezond en wel en groeit hard.  Mijn vrouw  is onlangs geopereerd aan een gevolg van dit ongeluk en zal een jaar moeten revalideren. Ook krijgt ze ondersteuning om deze traumatische en afschuwelijke ervaring een plek te kunnen geven en het leefbaarder te maken voor zover dat mogelijk is. 

Dit proces heeft heel lang geduurd, nu is eindelijk het moment aangebroken dat we weer voorzichtig naar voren kunnen kijken, er weer voorzichtig zonnestralen binnen komen in ons leven. Waarbij we weer vooruit mogen denken en iets mooiers... dromen! Waar we voorheen van dag tot dag aan het overleven waren breekt voor ons nu eindelijk de lente aan!

En bij het aanbreken van de lente kregen we het besef van onze huidige situatie, we waren letterlijk ALLES kwijt! Geen bedrijf meer, geen auto's, woning moeten verkopen, geen geld meer alleen nog maar diepe diepe schulden. 

wij zetten ons nu in om onze weg naar het Nulpunt te vinden. Om vanuit daar weer wat nieuws op te bouwen. We hebben het talent, de wilskracht en de vechtlust om weer wat op te bouwen maar zolang we niet op 0 staan is dit niet haalbaar. Terug naar 0 dat is voor ons echte VRIJHEID! Alhoewel we een veelvoud van het streef bedrag nodig hebben om het 0 punt te bereiken zijn we dankbaar voor iedere stap die we dichtbij komen

Bedankt voor uw tijd en het lezen, ik wens u een gezonde, gelukkig en liefdevolle toekomst toe  

Veel liefs!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 48.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.