Wat nu?? | Geld inzamelen
 
 

Wat nu??

En het laatste wat de huisarts vroeg aan zijn collega's was namelijk Wat Nu?

beste mensen, 

Ik zou op geen moment hebbem gedacht, dat ik publiekelijk hulp zou vragen om mezelf te kunnen helpen naar een gezonderde bestaan. Maar toch is het jammer genoeg het geval. 

Om te beginnen moet ik zeggen, dat ik in 2014 ineens ziek werd nadat ik mee had gedaan aan een traject van de gemeente, waarin ik op dat moment woonde. Door dat traject ging ik werken in een plastiekgieterij, waar ik vervolgens was uitgestroomd, doordat ik twee maanden later dood en dood ziek werd. 

Ik weet niet echt goed hoe ik dit verhaal verder moet vertellen maar ik gaan mijn uiterste best doen om heel duidelijk en concreet te zijn.

Ik heb namelijk vanaf 2014 tot 2018 in verschillende ziekenhuizen gelopen, tot dat ik uit eindelijk in een ziekenhuis in Overijssel terech kwam, waar een Alergoloog uiteindelijk tot de conclusie kwam dat ik aan een onbekende slijmvlies ziekte lijd, welke niet alleen zorgde voor dagelijke acute onstekingen die lichaamsfuncties uitschakkeld maar die ook mijn zicht en mijn concentrartie vermogen belemmerd. Verder heeft deze ook zijn behandeling gestopt te samen met zijn collega's om achteraf niks meer van zich te laten horen.

Maar het punt is namelijk niet alleen dat ik op dit moment zonder behandeling zit. Het punt is dat ik in de afgelopen vier jaar door mijn situatie een instabiele financiele bestaan heb gelijd, waardoor ik op geen gegeven moment ook schulden had opgebouwd, terwijl ik steeds zieker werd, omdat het weer in Nederland ook al een zware negatieve invloed had op mijn al slechte fysieke toestand. 

Mijn gezondheid werd slechter en slechter en dus begon ik gesprekken te voeren met derde om de mogelijkheden te verkennen om toch te verhuizen naar een warmere Land en zodoende kon ik achteraf met behoud van mijn ziektewet uitkering vertekken naar het Eiland Aruba zonder te weten dat de Nederlandse Deurwaarders misbruik zouden maken van een regel in de wet om heel mijn ziektewet uitkering achteraf in beslag te nemen, om mij daarna gewoon weg te vertellen dat dat mag en dat ik verder bij het kantonrecht in Nederland moest wezen. Terwijl mijn inkomen op dit moment 0 is en ik hier niks kan aanvragen, omdat ik op papier inkomsten uit Nederland ontvang. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.