Warmtekasten voor vogelasiel Leiden

Warmtekasten voor vogelasiel Leiden | Geld inzamelen
 
 
Warmtekasten voor de babyvogels van vogelopvang Leiden en omstreken

De oude warmtekasten van het Vogelasiel regio Leiden zijn hard aan vervanging toe. Wij verwachten aankomend voorjaar weer vele kleine babyvogeltjes op te moeten vangen (vorig jaar hebben we er bijvoorbeeld 447 opgevangen), deze kunnen zichzelf niet warm houden en bij gebrek aan een moedervogel zullen ze in een verwarmd verblijf moeten zitten terwijl ze opgroeien. Ook volwassen vogels die nat en verkleumd de opvang binnenkomen kunnen in een rustige omgeving weer op temperatuur komen in deze kasten.

Wij hopen dat u ons wilt helpen ons streefbedrag te halen zodat wij helemaal klaar zijn voor het aankomend voorjaar en de honderden kleine verweesde vogeltjes een zo goed mogelijk verblijf kunnen bieden.

Het vogelasiel is Leiden is ruim anderhalf jaar geleden van start gegaan nadat het vogelasiel in Oegstgeest de deuren heeft moeten sluiten. Een gedeelte van de inboedel van het vogelasiel in Oegstgeest is toen overgenomen, maar diverse zaken zijn hoognodig aan vervanging toe. Daarom deze actie voor nieuwe warmtekasten. De vogelopvang draait volledig op donaties en giften en de zorg voor de vogels wordt verleend door een team van vrijwilligers.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 5,00
Doel: € 3.000,00
0%