Warme Winter

Warme Winter | Geld inzamelen
 
 

We laten mensen komende winter letterlijk en figuurlijk niet in de kou staan. We gaan mensen die zwaar getroffen zijn door de energie crisis steunen met jouw gift zodat ze zich kunnen verwarmen, douchen en voor hun kinderen kunnen zorgen. Ik ben vrijwilliger als schuldhulpmaatje en kom veel mensen tegen die leven ver onder de armoedegrens. Sommigen hebben maar enkele tientjes per week om boodschappen te doen voor hun gezin met kinderen. Ik kijk dus in de financiële keuken van deze gezinnen en weet wie echt gesteund moet worden. Jouw geld wordt dus zorgvuldig en goed besteed met onze begeleiding. Mijn collega schuldhulpmaatjes weten dat ook, zodat we in veel schreinende gevallen financieel zouden kunnen steunen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. 

Doneer wat je missen kunt en ik zorg ervoor dat we met zijn allen ons doel van 100 mensen die het echt nodig hebben kunnen steunen. 

Uiteraard mag je ook een aanbeveling doen voor iemand die je kent. Dan blijf je anoniem en ik zorg ervoor dat jouw gift goed terecht komt. 

🆘 Alle giften worden besteed aan mensen in nood en er worden geen kosten ingehouden. Ik zet mij hiervoor belangeloos in samen met mijn collega maatjes.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.