Wanneer je niet meer kan, maar toch door moet

Wanneer je niet meer kan, maar toch door moet | Geld inzamelen
 
 
Geld inzamelen voor kindje met suikerziekte

Een van de ergste dingen wat je kan overkomen als ouder..

We weten allemaal hoe heftig het kan zijn om net ouders te worden.

Maar waar we nooit op voorbereid zijn is dat je kind ziek wordt. Niet een griepje, maar echt ziek. Ziek voor altijd. Iets waar je als ouder totaal machteloos staat. Je ziet je kind lijden, maar je kan niks doen. Het liefst zou je het zelf willen overnemen, maar dat kan niet.

Dit gebeurde ook bij de ouders van mijn neefje. Mijn neefje heeft suikerziekte. Hij is maar liefst 2.. het betekend elke dag minstens drie keer meten en spuiten. Iets wat een kind van 2 nog totaal niet begrijpt. Een naald prikken in zo'n klein teder lichaampje gaat door merg en been. . Zo onbegrijpelijk. Hoe leg je het uit?

Ze werken allebei hard.. De moeder heeft inmiddels de baan opgegeven om voor haar zoontje te kunnen zorgen. De zorg is namelijk inmiddels dag en nacht nodig. Maar met 1 baan is het eigenlijk niet te doen om rond te komen. Ik zie dat ze op zijn.. heel erg op..  En ik wil ze helpen door te investeren in extra zorg en producten die het allemaal even net wat makkelijker en dragelijker maken. De ziekte zal ik hiermee niet oplossen. Maar we kunnen wel het beste er uit halen!

Ik zou heeel graag geld willen ophalen voor deze lieve ouders!! Bij deze dan ook de vraag of jullie willen doneren. Al is het maar een euro :) zo onwijs bedankt!!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.