Wanneer het plotseling stil wordt in je leven

Wanneer het plotseling stil wordt in je leven | Geld inzamelen
 
 

Lieve allemaal, ik ben Elke, 38 jaar en moeder van twee lieve kids. Ik ben twee jaar geleden als een donderwolk getroffen door "sudden deafness ", plotselinge doofheid dus. Aan mijn linkerkant hoor ik enkel nog een ruis, geen echt geluid meer. Daardoor moet mijn rechteroor al het geluid opvangen en verwerken en is dit in een sneltempo aan het achteruit gaan. Ondertussen is de oorzaak wel gekend, door reumatoïde artritis is er teveel kalkafzetting in mijn hele lichaam en dus ook in mijn gehoorgang. Verwijderen is onmogelijk. 
hoorapparaten zouden enige verbetering kunnen brengen maar degenen die ik nodig heb kosten helaas teveel voor mij. De opleg na tussenkomst van het ziekenfonds bedraagt 4000 euro , een bedrag dat wij niet kunnen ophoesten, aangezien ik ook aan reumatische dystrofie lijd en wij dus al heel wat medische kosten te verwerken hebben. 
muziek is mijn leven. Ik kan al mijn emotie kwijt in muziek , en dat wordt mij afgepakt nu. Ik kan niet meer zonder pijn naar concerten, normale gesprekken voeren wordt stilaan onmogelijk, de dansoptredens van onze dochter volgen is een marteling want ik wil net als iedere ouder genieten maar helaas kan dat niet meer want de muziek doet pijn aan mijn oren. 
ik ben maar 38 jaar, ik besef dat ik geluk heb dat mijn gedeeltelijke doofheid kán behandeld worden maar het feit dat we ze niet kunnen betalen ondanks vele uren hard werken is moeilijk om te aanvaarden.

alle kleine beetjes helpen zegt men 

zet je trots opzij zegt men

maar dit is niet makkelijk. Aan wildvreemden om hulp vragen is zwaar , maar ik zou u allen eeuwig dankbaar zijn.

 

ps:er is eveneens een actie gestart op een andere pagina , namelijk doneeractie.nl. Voor alle duidelijkheid : het is niet de bedoeling om dit bedrag twee keer in te zamelen. Mocht er ooit respons komen en een mirakel gebeuren worden beide acties afgesloten zodra het nodige geld bij elkaar is. Ik wil zeker niet dat jullie denken dat ik profiteer of eender wat . Wie medische bewijzen wil zien mag dat ook altijd vragen overigens!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.