Walk to the Tourmalet | Geld inzamelen
 
 

Walk to the Tourmalet

Walk to the Tourmalet, wandelen voor de strijd tegen kanker

The Walk to the Tourmalet ,                                                                     Onder auspiciën van Team Westland

Komend jaar zal voor de 3de keer the Walk to the Tourmalet worden gewandeld door een groep Westlanders. Inmiddels heb ik ook wat wandelervaring en ga ik dit jaar mee! Van 16 t/m 20 juni wandelen door de Midi Pyrenees, een van de mooiste maar ook zwaarste streken van Frankrijk staan mij te wachten. De tocht wordt georganiseerd door Bart en Dorien Duijvesteijn maar natuurlijk onder de vlag van Team Westland!

Er wordt gewandeld voor kankeronderzoek en nazorg in het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft. Het geld dat vorig jaar bij elkaar gewandeld is, is al goed besteed en de eerste patiënten uit het Westland hebben al van het Proms onderzoek gebruik mogen maken. Daarnaast is er  het evenement Pluk de Dag georganiseerd waar veel kanker patiënten bij elkaar zijn gekomen en waar Bart en Dorien zelf in de organisatie mee-geparticipeerd hebben.  Voor verdere nazorg en onderzoeken, is er geld nodig. En daar heb ik u voor nodig!  

U kunt ons sponseren voor elk bedrag wat u kan missen! (ook voor zakelijke schenkingen zijn er mogelijkheden)
Een andere manier van sponseren of heeft u een leuke actie? Dat mag natuurlijk ook!

Onze tegenprestatie is 150 km wandelen voor het goede doel! De reis en verblijfskosten bekostigen wij zelf dus al het sponsorgeld gaat naar de goede doelen. 

Samen met The Walk to the Tourmalet ga ik de uitdaging aan en hoop ik samen met Team Westland op een gezonder en beter leven! Alvast bedankt!

Groetjes Monica Boekestein – Bol 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

51 donaties
€ 1.895,00