Wadlopen van Schiermonnikoog naar Texel

Wadlopen van Schiermonnikoog naar Texel | Geld inzamelen
 
 

Hoi hoi,

Mijn naam is Theo, ik ben 18 jaar, en woon bij Zorggroep de Stellingwerven. Ik ben een paar maanden terug verhuist naar een andere locatie bij de groep, en heb daar Anika leren kennen. We kwamen al snel aan de praat, en we werden goede vrienden. Een paar weken terug kwamen we bij de koffie erachter dat we allebei al een paar jaar over de waddeneilanden willen lopen, maar aangezien we allebei niet genoeg geld hebben voor accommodaties op de eilanden.

We zijn van plan om in de zomervakantie naar Lauwersoog te rijden. Daar pakken we de boot naar Schiermonnikoog, en zullen we de volgende dag bij de eerst eb naar Ameland lopen. Vanaf daar zullen we wadlopend helemaal naar Texel lopen. We zijn hier heel enthusiast over en zijn al veel aan het uitzoeken. We kwamen er echter vrij snel dat we allebei niet genoeg geld hebben om op alle eilanden te overnachten.

Het geld dat we opzamelen zullen we steken in een overnacht plek op de 5 eilanden, goede kleding voor het wadlopen, en de reis naar Schiermonnikoog en de reis van Texel naar huis.

Alvast enorm bedankt voor jullie donaties, we zouden het niet zonder jullie kunnen!!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 8.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.