Waarom lukt het niet? | Geld inzamelen
 
 

Waarom lukt het niet?

Chauffeur zoekt hulp!

Hallo allemaal,

Laat ik mij eerst voorstelle aan jullie. Ik ben Michael vader van 3 kinderen 2 meisjes en 1 jongen. Van beroep ben ik internationaal chauffeur. Mijn werk is gelukkig mijn hobby. Helaas word het mij bijzonder moeilijk gemaakt door hoe ons maatschappij in elkaar steekt. 

4 jaar geleden is mijn relatie afgelopen. Gelukkig kon ik terecht bij mijn ouders. Paar maanden daarna kreeg ik een woning tenminste een eigen plek voormij en mijn kinderen. Toen begon het, ik kreeg allerlei brieven met betalingsverzoeken voor de periode toen we nog samen waren. Aangezien ik de hele week niet thuis ben ivm werk heb ik een verzoek ingediend voor WSNP zodat zij het e.e.a. kunnen regelen en ik kan focussen op mijn werk.Na een jaar zat ik in de WSNP. 

Toen begon de ellende pas echt aangezien ik een redelijke salaris ontving werd er totaal geen rekening mee gehouden dat een chauffeur ook wilt douchen en eten als de rust periode start. Ik heb dit 2 jaar volgehouden. DE bewindvoerder heeft de rechtbank verzocht te stoppen met WSNP omdat hij vond dat ik te weinig geld binnen bracht. Dat komt omdat ik mijn baas gevraagd heb om mij vaker binnen te laten komen zodat ik thuis kan eten en douchen. Hierdoor miste ik uiteraard wat inkomen. Uiteindelijk kreeg ik een mail van advocaat dat WSNP afgelopen is. Hogerberoep ingediend maar tevergeefs.

Ik zag het eigenlijk niet meer zitten maar ik houd de "gang" erin hopende dat ik de resterende schuld kan aflossen via finale kwijting. Maar ons maatschappij is zo ingericht dat erna beslaggenomen is op mijn salaris waardoor ik geen finale kwijting kan indienen. Het word je zo moeilijk gemaakt terwijl ik zo mijn best doe maar niemand ziet dat...

Nu ben ik ook mijn baan kwijt omdat werkgever het te gevaarlijk vind dat ik bijna geen geld opzak heb onderweg en te weinig eet 50 euro pw is ook niet genoeg als je zondags avond vertrekt en vrijdag of zaterdag binnen komt. Nu zit ik thuis en voor een internationaal chauffeur die altijd onderweg is, is dat diep triest! Ik ben uiteraard bezig om zo snel mogelijk weer achter de stuur te zitten.

Wat jammer is, in mijn situatie  dat je geen lening kan krijgen om de schulden te voldoen zodat je 1x pm de schuld kan aflossen. Mocht iemand iets weten laat het mij aub weten.

Toen kwam ik op deze site terecht, geen idee of het mij kan helpen maar niet geschoten is altijd mis. Hopelijk zijn er mensen die mij een steentje willen bijdragen. Het enige wat ik kan zeggen, is dank U wel.

Groetjes,

Michael

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 25.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.