W D en kids | Geld inzamelen
 
 

W D en kids

Droomhuis voor ons grote samengestelde gezin met genoeg ruimte

Veelal zijn de doneeracties berust op tragische omstandigheden. Met onze doneeractie is dit gelukkig niet het geval. Ondanks wij een dak boven ons hoofd hebben en wij hier maandelijks een behoorlijk bedrag voor neer leggen (particuliere huur) beschikken wij op dit moment helaas niet over de middelen om een huis te kopen. 

 

Wij hebben een prachtig samengesteld gezin, met godzijdank gezonde kindjes. Beide hebben wij (ik en mijn partner) genoeg ellende meegemaakt en zijn hier beide alleen maar sterker door geworden. Afgelopen jaar hebben wij samen 2 prachtige dochters in ons gezin mogen verwelkomen. Wat een godsgeschenk is dat en wat zijn wij trots. Nu hebben wij ons droomhuis gevonden met genoeg ruimte voor ieder kind, alleen helaas niet het geld om het te kopen. Nu zal dit met deze doneeractie waarschijnlijk ook geen zoden aan de dijk zetten, maar wie niet waagt die niet wint.

 

17.02 miljoen inwoners in Nederland volgens de statistieken in 2016! Als nu 1.000.000 mensen €1,- zouden doneren dan hebben wij ons droomhuis met genoeg ruimte voor onze 5 kinderen! Dat is natuurlijk veel meer dan nodig en dus een beetje overdreven. 

 

Laten we al het negatieve dat in deze wereld overheerst eens omzetten naar iets positiefs ;-) En wat stelt €1,- nou voor?

Ik ben erg benieuwd hoever we met zijn allen gaan komen. En een ieder alvast bedankt voor zijn donatie.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.