Vuist tegen Bureau Jeugdzorg | Geld inzamelen
 
 

Vuist tegen Bureau Jeugdzorg

Wij zetten ons in tegen kinderhandel en legale kinderroof.

Bureau jeugdzorg (BJZ) geldt in Nederland als de toegangspoort voor de gehele jeugdzorg. Het is een stichting waarvan de belangrijkste wettelijke taken zijn: indicatiestelling, uitvoering van jeugdbeschermingsmaatregels en jeugdreclassering. Het belang van het kind staat daarbij centraal. Althans, dat is het uitgangspunt. Wij echter krijgen steeds meer het vermoeden en inmiddels vele gedupeerde ouders en andere belangstellenden met ons, dat Bureau Jeugdzorg (BJZ) een corrupte en criminele organisatie is.

Wij van Vuist Tegen Bureau Jeugdzorg, zijn bereid de vele ouders die hun kinderen zijn kwijt geraakt aan BJZ financieel te ondersteunen, zodat zij de rechtshulp verdienen om tegen BJZ te kunnen procederen. Vuist Tegen Bureau Jeugdzorg zet zich in voor de slachtoffers van kinderhandel en legale kinderroof. Wij maken de misstanden van BJZ openbaar en helpen de gedupeerde ouders op weg weer herenigd te worden met hun kinderen.

Open uw ogen voor kinderhandel en steun ons in de strijd tegen legale kinderroof! Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom in de strijd tegen Bureau Jeugdzorg (BJZ)!

 

 

 

 

  

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 250.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.