vrouwen uit een blijf van mijn lijf huis

vrouwen uit een blijf van mijn lijf huis | Geld inzamelen
 
 
geld inzamelen voor de mishandelde vrouw en kind

In een Blijf Van Mijn Lijf Huis mogen vrouwen die worden mishandeld verblijven. Die mishandeling hoeft niet alleen in een relatie met een man te zijn. Ook als de ouders hun dochter mishandelen of willen uithuwelijken tegen haar wil, kan zo’n jongedame terecht in een Blijf Van Mijn Lijf Huis. Je vindt er net zo goed slachtoffers van dreiging of geweld wegens familie-eer als iemand die haar gewelddadige partner heeft verlaten.

 

Ik heb zelf in een blijf van mijn lijf huis gezeten en je word daar super geholpen met alles alleen op het moment dat je moet verhuizen naar je ieuwe woning zit je met een probleem want het vervoer mag niet voor de deur komen dus je moet eerst met je spullen een paar straten verder zeulen om dan vervolgens alles in te laden!

 

wat ik wil is dat ik onderhandel met een verhuur bedrijf dat ze tegen een kleine vergoeding per jaar vrouwen helpen verhuizen dus gewoon voor de deur parkeren en inladen maar.

 

Tevens wil ik zorgen dat ze een aantal keer per jaar leuke dingen kunnen doen met hun kinderen tijdens het verblijf in het blijf van mijn lijf huis.

 

Dus de donaties zijn voor 50% verhuiskosten en 50% uitjes ik hoop dat er voldoende donaties gaan komen en dat ik ze leuke uitjes aan kan bieden en een stuk makkelijker kunnen verhuizenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 100,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.