Vrouw met softenon zoekt hulp. | Geld inzamelen
 
 

Vrouw met softenon zoekt hulp.

aangepaste auto en split unit airco voor huis medisch noodzakelijk.

Hallo mijn naam is Martin Voorhorst en ben getrouwd met Monique Voorhorst-Kalnenek .

Mijn vrouw is 49 jaar en heeft softenon (gemis van haar vier ledematen) ik ben 47 jaar en we wonen samen met 4 leuke katten.

Wij zitten met 2 problemen althans mijn vrouw 1 en ik 1.

Mijn vrouw is inmiddels meerdere malen geopereerd geweest helaas met helaas ook veel complicaties erbij en ze moet misschien nog een keer geopereerd worden.

Ze is al bezig vanaf 2012 met operatie's helaas.

Hier door heeft ze PTSS en depressiviteit gekregen, ook omdat haar vader 2015 was overleden en haar moeder heeft altzheimer helaas. 

Mijn vrouw kan haar hitte niet goed kwijt meer ook ivm haar handicap en wij wonen in een aangepaste senioren woning met helaas slaapkamer op zuiden.

Mijn vrouw heeft dus eigenlijk een split unit airco nodig voor de slaapkamer en woonkamer dit ook omdat er geen deuren beneden in huis zijn ivm rolstoel gebruik.

Voor de airco moet wel een aparte kabel vanuit de meter kast getrokken worden naar buiten toe , gelukkig wonen we op een hoek huis kabel hiervoor heb ik al.

Dit is dus zelfs medisch noodzakelijk voor mijn vrouw, en ik vind dat ze het ook verdiend met zoveel ellende op zich .

Dan het tweede dingetje is Mijn vrouw heeft wel een aangepaste auto waar zi alleen in kan rijden echter ze wil en kan niet erg ver rijden , en er zit hierin geen airco in dus zomers is niks en ik mag en kan hierin niet rijden ivm aanpassingen.

Mijn ouders wonen in Maartensdijk dus das een stukje rijden vanaf Kerkrade en ze zijn al een beetje op leeftijd.

Ze moet ook waarschijnlijk geopereerd worden in Eindhoven en misschien willen nog eens naar België of Duitsland toe ivm lichamelijk correctie operatie's zodat mijn vrouw zich weer vrouw kan voelen.

Dus wij zoeken een Auto waar ik in kan rijden helaas kunnen wij dit niet zelf betalen ivm zorg kosten enz...

Het zou fijn zijn als iemand ons kan helpen met een aangepaste auto .Wij willen graag een nieuwe kijken maar tweede hands is ook perfect.

Wij hebben wel een 2 hele mooie auto's op het oog dat is de Renault Kangoo Formula en de nieuwste Citroen Berlingo Dit zijn auto's waar mijn vrouw in kan en ik kan rijden .

De auto's moeten wel absoluut automaat zijn en met airco , de aanpassingen moeten zijn een bodem verlaging ,oprijplaat, vast zet systeem voor rolstoel (retractor systeem) en driepunts gordel voor rolstoelers. en eventueel een knielsysteem .

Dit alles als het nieuw zou zijn kost ongeveer 50000,- das veel geld voor ons ook al hebben we geen schulden meer .

Ik hoop echt van harte dat u voor ons iets kan betekenen desnoods voor wat hoort wat ik heb er erg veel voor over om dit eventueel kunnen realiseren .

Dus alstublieft strijk over uw hart en kijk of u ons kunt helpen door middel van een sponsoring of een gift, dit kan natuurlijk ook anoniem gebeuren.

Ik dan ook echt dat we dit totaal vlug bijelkaar kunnen krijgen zodat ik haar hiermee kan verrassen en helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%