Vrijwilligerswerk in Kenia | Geld inzamelen
 
 

Vrijwilligerswerk in Kenia

In juni 2019 ga ik meehelpen aan een vrijwilligers project in Kenia, wilt u mij helpen?

Ik ben Daan en ik zit in het vierde jaar van het VWO op de CSW van de Perre in Middelburg. In eind juni volgend jaar ga ik samen met een groep van 13 medeleerlingen naar het plaatsje Voi in het zuiden van Kenia om daar vrijwilligerswerk te doen. Mijn school organiseert deze reis al 7 jaar via de stichting KenNeth Friends uit Middelburg (www.kennethfriends.com).

In die tijd is er gewerkt aan een basisschool, een waterput en een mulifuntioneel centrum met verschillende winkeltjes voor de lokale bevolking. Dit jaar gaan we verder werken aan de basisschool en het centrum. Ook gaan we daar een middelbare school en een kleuterschool bezoeken waar we zelf ook lessen moeten verzorgen en spelletjes en activiteiten doen met de kinderen. En we brengen twee dagen door bij een gastgezin. Ook gaan we een safari maken en bezoeken we een Masai dorp. Zo leren wij meer van de van de Afrikaanse cultuur en de prachtige natuur en omgeving in Kenia. 

Ik denk dan dit een heel bijzondere ervaring gaat worden waar je ontzettend veel van kan leren! Zo leer je niet alleen veel over de Afrikaanse cultuur maar help je ook mensen naar een betere toekomst.

Ik ben op zoek naar sponsoren die mij financieel kunnen steunen en helpen via deze doneeractie. En mij met een kleine donatie op weg kunnen helpen. Alles helpt en het zou heel fijn zijn als deze pagina gedeeld kon worden! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 100,00
Doel: € 700,00
14%