Vrijwilligerswerk in Kenia | Geld inzamelen
 
 

Vrijwilligerswerk in Kenia

Eind juni 2019 ga ik naar Kenia om vrijwilligerswerk te verichten. Wilt u mij helpen?

Ik ben Isabel en ik zit in 4e jaar van de Mavo op CSW van de Perre in Middelburg. De afgelopen 7 jaar heeft mijn school aan verschillende projecten gewerkt in Zuid-Afrika en Kenia. Eind juni 2019 ga ik met 13 medeleerligen naar Voi in Kenia. 

Tijdens deze reis gaan wij meehelpen aan verschillende projecten: meehelpen aan de bouw van een multifunctioneel centrum en het afmaken van een basisschool. De afgelopen 7 jaar is hier al veel aan gewerkt. Dit project voeren wij samen uit met de stichting KenNeth Friends (www.kennethfriends.com) en de lokale bevolking. Zo leren wij meer van de Afrikaanse cultuur en de prachtige natuur en omgeving daar. Ook gaan we een bezoek brengen aan een middelbareschool, een kleuterschool en een een bezoek van twee dagen aan een gastgezin. Tijdens het bezoek aan de kleuterschool gaan we ze les geven en leuke spelletjes doen. 

Ik denk dat dit een enorme ervaring gaat worden, waar ik ontzettend veel van ga leren. Dit is een kans om meer culturen te ontdekken en mensen op weg te helpen naar een betere toekomst!

Ik ben op zoek naar sponsoren die mij financieel zouden kunnen steunen via deze crowdfundingsite en mij met een kleine donatie op weg kunnen helpen! Alle beetjes helpen en het zou super zijn als deze pagina wordt gedeeld! Helpt u mee?

 

 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 700,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.