Vrijwilligerswerk in Ghana!

Vrijwilligerswerk in Ghana! | Geld inzamelen
 
 
Aankomende zomer ga ik vrijwilligerswerk doen in Ghana, wilt u mijn goede doel steunen?

Hoi allemaal!

Mijn naam is Amber en ik ben 19 jaar. Deze zomer ga ik voor zes weken naar Ghana met de organisatie Project Abroad.

In Ghana ga ik mijn tijd verdelen tussen twee verschillende projecten, eerst zal ik vier weken als vrijwilliger aan de slag gaan bij de Legal Aid Scheme en daarna zal ik twee weken als vrijwilliger werken aan een Human Right's project. 

Het afgelopen jaar heb ik heel erg het gevoel gehad dat ik meer uit mijn studie Rechten wil halen als dat ik er momenteel mee doe. Zowel het rechten project als het mensenrechten project lijken mij daarom perfect, omdat ik bij beide hulp kan bieden met mijn juridische kennis, maar daarnaast natuurlijk ook mijn enthousiasme!!

 

In Ghana heerst nog altijd veel armoede, hierdoor zijn er maar weinig mensen die de mogelijkheid hebben om een advocaat in te huren. Echter door de corruptie in het land en voornamelijk ook bij de politie, is er meer dan ooit behoefte aan juridische bijstand voor de burgers in Ghana. De Legal Aid Scheme in Ghana doet dan ook fantastisch werk, door gratis juridisch advies te verlenen aan alle inwoners van Ghana die daar behoefte aan hebben. Helaas is het nog niet zo makkelijk om dit advies te verlenen, gezien het feit dat er simpelweg te weinig mensen beschikbaar zijn om te helpen. Ik hoop in de vier weken dat ik aan de slag ga bij de Legal Aid Scheme, op mijn manier mijn steentje bij te dragen!

De laatste twee weken van mijn reis naar Ghana zal ik werken gaan bij een Mensenrechtenproject. Dit project lijkt mij echt fantastisch, helemaal omdat het mijn grootste droom is om later bij het Europees Hof voor de rechten van de mens te gaan werken! Dit project is heel erg speciaal, omdat het zich voornamelijk focust op vrouwenrechten en handel in kinderen. 

Het geld dat ik met deze campagne ophaal wil ik graag doneren aan de Legal Aid Scheme en aan het Human Right's project op een manier waarvan ik tijdens mijn reis het gevoel heb dat ik met de donatie een echte bijdrage kan leveren. 

Gedurende mijn reis zal ik een reisblog bijhouden, zodat jullie niet alleen mijn reis kunnen volgen maar ook zien waar de donaties naar toe gaan! 

Ik zal ontzettend dankbaar zijn voor alle donaties en ik hoop hiermee de wereld weer een klein beetje te verbeteren, immers alle kleine beetjes helpen!

Heel veel liefs,

Amber

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 690,00
Doel: € 1.000,00
69%

Deze actie is gesloten.