Vrijwilligerswerk Bali | Geld inzamelen
 
 

Vrijwilligerswerk Bali

Vrijwilligerswerk op Bali

Hallo allemaal,

Mijn naam is Laura Winter. Studeren heb ik een jaartje uitgesteld, want ik wist nog niet helemaal wat ik wou. Wel wilde ik dit jaar wat nuttigs doen, dus heb ik besloten om vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik heb gekozen voor Bali. De reden dat ik voor Bali heb gekozen is omdat de projecten die daar gedaan worden goed bij mijn persoonlijkheid passen. Ook vind ik de doelgroep interessant, dit zijn namelijk jonge kinderen die de hulp erg nodig hebben. 

Ik ga naar kindertehuis Pohsanten in het plaatsje Mendoyo. Bali is bekent door al zijn tourisme en mooie hotels, maar in het midden van het land heerst enorme armoede. In het kindertehuis worden op dit moment 20 kinderen opgevangen die door de armoede niet meer thuis kunnen wonen. Voor deze kinderen is het tehuis een veilig thuisbasis.

Het kindertehuis is uitgebreid met een kleuterschool. Op die kleuterschool krijgen kinderen les die ondanks de leerplicht eerst werden thuis gehouden. Overdag ga ik helpen op de kleuterschool, ik ga daar verschillende dingen doen zoals helpen met het huiswerk, maar ook kleine lesjes geven en met de kinderen activitetiten ondernemen zoals verschillende sporten enzovoort!

Wat ik ga doen met het geld dat ik ga ophalen, wil ik daar ter plekke bekijken zodat ik goed in kan schatten wat er nog nodig is en waar het geld het beste heen kan. 

Ik wil jullie alvast bedanken voor de donatie. Met een klein bedrag maak je mij al super blij!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.