Vrijwilligers werk in Bosnië

Vrijwilligers werk in Bosnië | Geld inzamelen
 
 
vrijwilligers werk in Bosnië

Hallo allemaal,

Wij zijn Miguel Dala en Thom van den Bossche. Wij zijn 2 studenten in het examenjaar van de opleiding Maatschappelijke Zorg aan het Vitalis College te Breda. Voor onze opleiding gaan Thom en ik in mei vrijwilligers werk verrichten in Bosnië.

Hier zullen wij met diverse doelgroepen in aanraking gaan komen zoals de verslavingszorg, gehandicaptenzorg, psychiatrishe zorg en ouderen zorg en gaan zelfs aan de slag om klas lokalen op te knappen. U kunt u voorstellen wat een ervaring dit voor ons, onze school en voor de bewoners in Bosnië zal zijn.

Echter hadden wij onvoldoende rekening met het financiële plaatje gehouden. Daarom vragen wij om jullie hulp. Bent u in de mogelijkheid om ons financiëel te steunen of kent u mensen, bedrijven of instanties die ons zouden kunnen helpen om ons avontuur te realiseren? Denk dan niet langer na en help ons een stuk de goede richting in! wij hebben momenteel een tekort van €950,-.

Tevens willen wij kleding, schoenen en speelgoed doneren aan de bewoners en scholen in Bosnië. Dus is uw kledingkast iets te vol of hebt u kleding die u niet meer past of die u niet meer draagt of heeft u het oude speelgoed van de kinderen nog ergens staan? Laat het ons dan weten en wij verlossen u van deze spullen.

Onze dank is groot!

Groeten Miguel en ThomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 70,00
Doel: € 950,00
7%

Deze actie is gesloten.